massageolja tekniker

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-07-12
En massage inte bara må bra , det är terapeutiskt för din kropp och ditt sinne . Tränar hårt eller överansträngda muskler hjälper oss slappna av och sova bättre . För människor som lider av stress , är massage ett roligt sätt att träna The Kinks som kan göra dig fysiskt och psykiskt trött . Med hjälp av några enkla tekniker massage olja kan hjälpa dig att ge en avslappnande massage

Effleurage

effleurage massage teknik kommer från det franska ordet efflurer " som betyder att röra lätt . Denna långa , glidande stroke kan användas med lätt eller djupt tryck . Börja med att hälla ca en matsked av massage olja i dina händer . Gnugga händerna tillsammans , uppvärmning händerna med oljan . Börja längst upp i ryggen , gnugga rygg med långa slag arbeta nedåt . Säg den som tar emot massage för att slappna av och andas djupt . Denna typ av teknik ökar blodflödet i vävnaderna och kan hjälpa arbeta ut gifter i kroppen . När de utför effleurage bör du använda långa slag som är släta och flyter . Målet är att ansluta slag i en lång vätska rörelse . Var uppmärksam på hur personen svarar och lätta slag om du hittar knop .

tapotement

tapotement Tekniken är en faktiskt en serie massage rörelser som är avsedda att vara aktiv och lätt aggressiva . Det är viktigt att notera att aggressiva rörelser inte är menade att vara smärtsamt . Den tapotement teknik skall användas på friska kroppar och inte på alla som har en muskel eller skelettsjukdom . Börja med att värma dina händer med massageolja . Applicera sedan en del av oljan till den del av kroppen du kommer att arbeta på . Det är viktigt att hålla friktionen ner när de utför dessa aktiva rörelser . En del av tapotement är koppning flytta . Cup delar av det område som du arbetar på med din vänstra hand och med höger hand använda handflatan att gnida kupade området . Hacking är en annan viktig del av denna teknik . Olje händerna och använda synkroniserade dataintrång rörelser över hela kroppen . Det bästa sättet att göra dataintrång rörelsen är att hålla händerna jämnt fördelade , cirka tre inches isär medan du utför denna rörelse . Pincing är en annan del av tapotement . Så Pince under en massage du lyfter eller nypa upp områden av huden med tumme och pekfinger .

Petrisage Den petrisage massageolja tekniken används ofta på axlar och i nacken . Det är en vibrerande , knåda typ av massage perfekt för att lossa djupa vävnader . Värma händerna med olja och tillsätt lite olja på huden du ska massera . Lägg händerna plant mot huden . Sedan spänna händerna med handflatorna i huden och samtidigt hålla händerna bredvid varandra . Använd fingrarna för att knåda i vävnaden i en cirkulär rörelse. Flytta händerna och samtidigt hålla dem tillsammans på tummen, sakta massera området.

Previous:nothing Next:Vilka är fördelarna med Tegaderm ?

Relaterade artiklar


 • den bästa behandlingen för klass 2 bröstcancer
 • mänsklig tillväxt steg
 • hur man gör fertilitet te hemma
 • diet val efter gastric bypass
 • Kan man bli gravid i klimakteriet?
 • hur man konfigurerar en öga diagram
 • hur man sparar pengar på kontaktlinser
 • fot klia hem åtgärda
 • hem rättsmedel för lortab tillbakadragande
 • Quick Clear herpes behandling
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com