minnesota universell sjukförsäkring

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-07-15
I 202C Minnesota State senaten och representanthuset överväger lagstiftning kallas Minnesota Health Act . Om antagits , är det yttersta målet för Minnesota Health Act för att ge omfattande täckning vård för alla invånare i staten . På grund av dess omfattande nå och är det program som föreslås av lagstiftningen som kallas Minnesota universell sjukvårdsförsäkring

Historia

Mellan 7 och 9 procent av alla Minnesota invånare har ingen sjukförsäkring alls . Ytterligare 30 procent av befolkningen av staten har otillräcklig sjukförsäkring , det vill säga sjukförsäkring som inte täcker alla deras medicinska behov . Denna statistik är från forskning av Minnesota Universal Health Insurance Coalition .

över hela USA , är det uppskattas av Minnesota Universal Health Care Coalition att en fullständig 18. 000 män, kvinnor och barn dör årligen främst på grund de saknar tillräckliga sjukförsäkring och inte har tillgång till lämplig läkarvård och behandlingar .

Betydelse

I det nationella hälsoprojektet debatten, är Minnesota allmän sjukförsäkring förslag vad som brukar kallas "en enda betalare " program . Med andra ord finns det en enhet som ger alla medborgare i en jurisdiktion sjukförsäkring , i detta fall alla invånare i delstaten Minnesota .

Enligt Minnesota allmän sjukförsäkring plan , ingen person nekas täckning på grund av ett redan befintligt skick . Försäkringsskydd följer en person om hon reser till en annan stat lämnar en position av anställning eller pension .

Om Minnesota Health Act blir lag , kommer en person med hemvist i Minnesota finnas full täckning vård från vagga till grav .

funktioner

Minnesota allmän sjukförsäkring Förslaget omfattar nästan alla tänkbara medicinska ingrepp och behandlingar . De enda undantagen är för elektiv kosmetiska behandlingar ( vilket är förenligt med de allra flesta privata politik sjukförsäkring i kraft i hela landet idag )

Kostnad

Minnesota allmän sjukförsäkring plan finansieras från tre källor: . regering , företag och enskilda . Till skillnad från nuvarande privata försäkringar , är premier tas ut av konsumenterna utifrån deras förmåga att betala .

En stor skillnad mellan den föreslagna Minnesota allmän sjukförsäkring program och privata försäkringar är att det enligt Minnesota plan , ett konsumenten betalar aldrig en co-lön eller en avdragsgill .

Missuppfattningar

De största missuppfattningen är förknippade med Minnesota allmän sjukförsäkring program är att det är " socialiserade medicin . " Socialiserade medicin är en hälso- och sjukvården system där läkarna är anställda av regeringen och sjukhus och kliniker drivs av staten . I enlighet med Minnesota planerna kommer läkarna förbli en del av den privata sektorn och ägande av sjukhus och kliniker kommer inte att byta ägare .

Previous:nothing Next:snabbaste sättet att spola din kropp ren från gifter

Relaterade artiklar


 • kaliumpermanganat behandling
 • vad läkemedel används för blåskontroll?
 • hur man ska behandla stora muskelknutor
 • Vad är stavar & kottarna i ögat?
 • vad är orsakerna till andnöd & konstant gäspa?
 • Varför har jag ofta näsblod ?
 • Vad är otic migrän?
 • hur man rengör vax i ett barn
 • hur man desinficera ringar naveln
 • vikten av elektrolytbalansen i kroppen reaktion
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com