sätt att få arbetskraft med droger

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-07-05
Arbete är den period då födelseprocess strax innan leverans . Den tid under förlossningen kan variera kraftigt. En födande kvinna kommer att uppleva korta sammandragningar i hennes livmoder . I normala arbetsmarknaden , värkarna orsaka livmoderhalsen att vidgas och förbereda för leverans av en baby. Även om arbetsmarknaden sker naturligt på eget för de flesta kvinnor , för vissa är det måste förmås

inducera förlossningen

I vissa situationer är det inte idealiskt att vänta på naturlig arbetskraft , så arbetskraft måste få draghjälp av läkarkåren . En orsak till förlossningsinduktion är en graviditet som har varat längre än 42 veckor . Vid 42 veckor om moderkakan-det viktigaste livlina för fostret-börjar brytas ner och inte längre är den optimala miljön för ett ofött barn . Så om en kvinna visar inga tecken på arbetsmarknaden efter 42 veckor kommer hennes läkare förmå vanligtvis arbetskraft , enligt March of Dimes Foundation .

Andra skäl att få arbetskraft omfatta hypertoni som orsakas av graviditet och infektion i livmodern . Dessa villkor inte bara kan skada det ofödda barnet , men de kan också sätta moderns liv i fara. Många induktioner förekommer också på grund av sjukdom som modern , som diabetes , eller på grund påsen av vatten har brutit men värkar inte följer eller arbete framskrider alltför långsamt på egen hand .

En annan situation där arbetskraften kan framkallas är om fostret är för liten och arbete skulle vara alltför hårt med det .

läkemedel för medicinsk

Det finns fyra vanliga läkemedel som administreras för att inducera förlossningen. Var och en av dessa droger utlöser sammandragningar i livmodern, och deras användning är normalt åtföljs av den manuella brytningen av moderkakan om den inte har brutit ännu. Eftersom dessa läkemedel levereras intravenöst, är sjukhusvistelse absolut nödvändigt. Sjukhusvistelse är också obligatorisk efter brytandet av moderkakan, eftersom fostret och mamman är mer benägna att smitta sedan.

De vanligaste medicin för att sätta igång förlossningen är Pitocin. Detta är den syntetisk form av oxytocin, ett hormon som en kvinna normalt producerar vid förlossning för att uppmuntra naturlig utveckling. Om kroppen inte hjälper inte arbetskraft framsteg är naturligtvis Pitocin ges i ökande mängder tills värkarna inträffar vid en normal takt. Den medicinska professionens definition för den normala sammandragningar på topp, eller strax före födseln, är tre sammandragningar var 10 minut.

Mindre vanliga droger

Mindre vanliga läkemedel kan användas för att förmå labor också. Dessa inkluderar dinoproston, PGE2 stolpiller eller gel, och misoprostol. I slutändan kommer din läkare fatta beslut om att framkalla och kommer att avgöra hur induktion ska gå vidare.

Previous:nothing Next:feldiagnos av ADHD hos barn

Relaterade artiklar


 • oralt vaccin biverkningar
 • Vilka är de behandlingar för njursten när man är gravid?
 • prostata biopsi förberedelse
 • hur man beräknar BMI för en unge
 • hur man kan sluta röka på holistiskt sätt
 • Vad är en normal spermie analys?
 • hur man gör fertilitet te hemma
 • spädbarn viktökning riktlinjer
 • inte beta sitosterol prostatan krymper?
 • beslag på grund av hög feber
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com