snabbaste sättet att spola din kropp ren från gifter

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-07-15
Fastan är en av de snabbaste och mest effektiva sätten att rena kroppen från skadliga ämnen . Det har utövats i östra kulturer i århundraden och kommer att ge din kropp en chans att direkt all sin energi mot avgiftning i stället för matsmältningen . Fastan kan göras när som helst , och det finns tre sorter att välja mellan . ren , monofood och juice

Pure Fast

På en ren snabbt , tar du inte andra vätskor än vatten . Om du gör en ren snabbt för mer än två dagar , dricka en Master Cleanse i kombination med rent vatten är viktigt . Den rena innehåller följande ingredienser : 8 oz . rent vatten , nypa salt , 1 msk . lönnsirap eller honung och 2 msk . citronsaft .

Monofood Fast

En monofood snabbt innebär att man tar i endast en grönsak eller frukt . Frukter såsom vattenmelon , är äpplen och vindruvor rekommenderas , eftersom de innehåller botande och renande egenskaper som hjälper kroppen avgifta . Om du endast använder en typ av frukt eller grönsak du kommer att äta mindre , och din kropp kommer att ha möjlighet att direkt all sin energi mot att befria sig av skadliga ämnen. De bästa vegetabiliska att konsumera är morötter . Sluta inte konsumera vanligt vatten under denna snabba .

juice snabbt

En juice snabbt är en modifierad monofood snabbt . Den enda skillnaden är att du förbrukar likvida frukter och grönsaker. En juice är snabb effektivare än en monofood snabbt , eftersom din kropp kräver mindre energi för att smälta en kost som är ren vätska , som kommer att hjälpa omfördela oanvända energi till rengöring av kroppen. Sluta inte dricka vatten under denna snabbt .

allmänna råd

En person kan fasta i upp till 30 dagar , men det rekommenderas att alla tre av de fasta pågå längre än fem dagar . Ease tillbaka till en normal dagliga kost , och börja med att konsumera frukt och grönsaker exklusivt . Vänta några måltider innan du börjar äta kött eller stekt mat . Rådgör med din läkare om du hypoglykemiska eller diabetes innan du påbörjar någon av de tre fasta kost . Fastan är inte rekommenderas för alla som är smittade med aids eller tuberkulos . Gravida kvinnor , spädbarn och alla lider av njursvikt bör undvika fasta , liksom .

Previous:nothing Next:hur man får stor genom att lyfta vikter

Relaterade artiklar


 • risken för gallsten under graviditet
 • ödem vattenretention och viktökning i klimakteriet
 • postmenopausala bäckensmärta
 • hur man hittar en Minnesota läkare
 • vad är kostnaden för en Tubal återföring?
 • manlig förbättring övningar
 • vad man ska ta en migrän medan warfarin
 • vad man ska förvänta sig av en Pap-test
 • konsekvenserna av Alzheimers sjukdom
 • hur avkoda socker spannmål
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com