starkaste och mest effektiva lösningen för underarm svettning

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-07-18
Svettning är en viktig biologisk process genomgått för att hålla våra kroppar vid en normal temperatur. Utan det skulle din kroppstemperatur stiger snabbt och orsaka värmeslag . Du svettas när du upplever spänning eller stress , när du genomgår fysisk aktivitet eller helt enkelt när temperaturen omkring dig ökar .

Svettning är en nödvändig och naturlig mänsklig process . Det är dock överdriven svettning problem . Om du lider av kraftig armsvett , det finns effektiv behandling alternativ för att minska problemet .

Effektiv Hem rättsmedel

Om dina armhålor är alltför svettig , finns det två prisvärda och effektiva huskurer du sätt vill överväga . Den första är äppelvinäger åtgärda . Apple ättika har sammandragande egenskaper , vilket kommer att påverka dina armhålor att hålla sig torr och svett mindre . På natten tillämpa en generös mängd av äpple ättika mot armstöden . Låt äpple ättika lufttorka . Detta gör det möjligt att mätta din armhåla svett porer och skapar en uttorkande effekt och neutraliserar illaluktande bakterier . Syran i vinäger kommer att absorberas över natten för att skydda dig från svettas följande dag . På morgonen , tvätta med tvål och vatten .

Du kan också hitta bakpulver behandling effektiv . Använd bakpulver tillsammans med en deodorant som innehåller aluminiumklorid . Bakpulver är en alkalisk , vilket motverkar syran i din svett . När de blandar , är gas skapas och svett omedelbart avdunstar . För att uppnå maximal nytta , blanda en hälsosam mängd bakpulver med varmt vatten tills du har en tjock pasta. Applicera pastan mot armstöden . Om du har armhåla hår , anser trimning det för en mycket kort längd . Låt klistra på i ca 25 minuter , och sedan tvätta bort med vatten . Om du gör detta i flera dagar , kommer du att märka en betydande skillnad i mängden armsvett .

Medicinska metoder

Om huskurer inte fungerar , kan du överväga att medicinska behandlingar. Botox injektioner är effektiva för att eliminera armsvett . Undergången för Botox behandlingar är att de är dyra . Titta att spendera mellan $ 700 och $ 1. 400 beroende på vilket område som behandlas . Även effekterna är inte permanent. Räkna med att behandlingen skall vara effektiv i ungefär sex månader .

Ett kirurgiskt ingrepp kan utföras för mer allvarliga fall . Förfarandet kallas endoskopisk bröstkorg Sympathectomy (ETS ) och utförs inom öppenvården . Till skillnad från komplicerade kirurgiska ingrepp i det förflutna , är ETS minimalt invasiva , och resultaten är effektivt och omedelbart . Tala med din läkare om du känner ETS kan vara rätt för dig .

Previous:nothing Next:Vad gör en 10 panel läkemedel skärm bestå av?

Relaterade artiklar


 • Vad räknas som en feber hos spädbarn?
 • faror i vägg styrofoam
 • hur du startar din dag uppdateras
 • Vilka är de två formerna av hCG ?
 • Vad händer med en mans testosteron när han blir äldre ?
 • hur man kan vara trygg med receptbelagda läkemedel
 • kan en graviditet bestämmas under en cellprov?
 • konsekvenserna av Alzheimers sjukdom
 • hur man ska behandla friktion bränna
 • effekter av cellulit hos barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com