Hur du tar bromelain vardagen för matsmältningen

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-08-26
Bromelain är en kombination av proteolytiska enzymer som härrör från frukt kärnan och stjälkar av ananas . Proteolytiska enzymer arbete med att bryta ner proteiner . Enligt University of Maryland Medical Center , bromelain s enzymprocess kan hjälpa dämpa symtom på magbesvär eller halsbränna , och ett djur visade bromelain kan ha en effekt på diarré orsakad av bakterier

Du behöver :
Notebook <. br >Bromelain kapslar , 2. 000 MCU ( koagulering enheter ) per gram .

Bromelain kan förbättra Matsmältning


1.
Prata med din vårdgivare eller herbalist om bromelain, och se till att du inte har några villkor som kan kontraindikation tar det som ett dagligt tillskott. Han eller hon kan också ge en indikation på vilken dos skulle vara lämpligt för dina behov. En föreslagen dosering för maghälsa är 500 mg tre gånger dagligen. Bromelain kan tas med eller utan mat.
2.
Prata med betrodda personalen på din lokala hälsokostaffär och be för deras vägledning som du väljer ett märke av tillägget. Eftersom detta näringstillskott inte är reglerat av FDA, kan varumärken skiljer sig åt i sin renhet. Rabatt märken kan också vara av sämre kvalitet och styrka.
3.
In några pågående symtom på matsmältningsproblem du har upplevt. Tänk på de senaste sex månaderna och symtom notera, såsom matsmältningsbesvär, halsbränna, gas och väderspänning, som har påverkat dig mer än några dagar åt gången och som har återkommit ofta.
4.

Spåra dina symtom efter att du börjar ta dagliga doser på bromelain och notera förbättringar samt symtom som fortsätter. Om symtomen förvärras , bör du sluta ta bromelain , och rådgöra med din läkare .
5 .
Låt fyra till sex veckor för att se om det finns några verkliga och varaktiga förbättringar . Om bromelain ger befrielse från dina symtom av matsmältningsbesvär, gasbildning , uppsvälldhet eller oegentligheter , fortsätter med tillägget att njuta av dess fördelar .

tips och varningar


 • Bromelain är också anses vara en anti- inflammatorisk , vilket gör det till ett populärt komplement bland dem som lider av artrit eller andra typer av inflammation . Eftersom bromelain är ett antikoagulans ( blodförtunnande ) , vissa forskare tror att det kan vara bra för hjärthälsa.
 • Människor som är allergiska mot ananas bör inte ta bromelain . Även de med magsår eller som tar blodförtunnande medicin kan löpa risk för allvarliga komplikationer genom att ta bromelain . Kontrollera med din lakare innan du lägger detta tillägg till din dagligen . Om du tar bromelain och upplever klåda , utslag , svullnad , kräkning eller diarré, sluta ta det omedelbart och söka medicinsk hjälp.


 • Previous:nothing Next:hur man får lättnad när du har dragit din rhomboideus muskel

  Relaterade artiklar


 • holistisk botemedel mot nattliga svettningar
 • Vad är en normal spermie analys?
 • snabb viktuppgång hos barn
 • Hur säkert är heparin under graviditeten?
 • hur man slåss döden och leva livet
 • koloskopi prep kost
 • bröstsmärtor hos kvinnor
 • barn med Crohns sjukdom kost
 • supplement för värmevallningar
 • sänka östrogen dominans i klimakteriet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com