graviditetsillamående vs influensa

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-08-23
Du är gravid , är influensa säsong börjar , och du upplever illamående . Du är förståeligt orolig att du kanske har influensa , men det är möjligt ditt illamående beror på graviditetsillamående . Veta symtom och behandling för influensa och graviditetsillamående hjälper dig att avgöra vilka åtgärder du behöver ta

Orsaker

graviditetsillamående är oftast orsakas av ökningen av hormoner från graviditeten . Influensan är orsakad av ett virus .

Symtom

Det främsta tecknet på morgonen sjukdom är illamående , som kan åtföljas av kräkningar . Även illamående och kräkningar är också symtom på influensa , det finns andra symptom som feber, huvudvärk, frossa och muskelvärk .

Behandling

Om du har graviditetsillamående, undvika allt som utlöser illamående och drick rikligt vätska för att undvika uttorkning. Om din graviditetsillamående symtom är allvarliga , tala med din läkare om förskrivning av en anti-illamående medicin . Om din läkare bekräftar du har influensa , kan han ordinera läkemedel mot virusinfektioner . Du bör också kontrollera din temperatur och ta paracetamol , vilket framgår av din läkare , för att styra en feber .

Överväganden

Om du lider av graviditetsillamående , äta ett par kex och har ett glas vatten för att reglera magen när du vaknar först upp på morgonen , innan du ens komma ur sängen . Enligt Centers for Disease Control , gravida kvinnor löper en större risk för allvarliga komplikationer av influensa , och de bör få influensa vaccin . ( se referens 1)

varningar

Om du får kraftig kräkning med morgonen sjukdom, kontakta din läkare, eftersom detta kan vara skadliga för dig och ditt barn . Om du har influensaliknande symtom, kontakta läkare omedelbart . Det finns en chans att du kan utveckla komplikationer , såsom lunginflammation, som kan kräva sjukhusvård eller dödsfall.

Previous:nothing Next:fläder sirap använder

Relaterade artiklar


 • hur man kan förbättra testosteronnivåerna
 • svår gas lättnad för spädbarn
 • hur man förbereder din make för din död
 • leverproblem under graviditeten
 • Vad är definitionen av en sjuksköterska barnmorska?
 • hur du kan maximera testosteronnivåerna
 • hur man band för lindring av plantar fasciit
 • hur man slutar använda p-piller
 • tecken och symtom på livmoderhalscancer disksjukdom
 • vad är den viktigaste funktionen för hamstring?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com