test för glutation

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-10-23
Glutation är en av många kemikalier i kroppen . Glutation är ansvarig för så många funktioner i kroppen , låga glutation kan indikera ett hälsoproblem. Läkare kan testa hur mycket glutation i kroppen och fastställa behandling för tillstånd som leder från låga nivåer

Vad är glutation ?

Glutation är en tripeptid produceras i levern . Närmare bestämt är glutation består av cystein , glutaminsyra och glycin . Glutation påverkan cellandningen , eftersom den samlar in och avger väte i kroppen och är en del av den metaboliska processen . Glutation är en antioxidant och har en stark påverkan på immunsystemet .

Varför Test glutationnivån ?

Låga nivåer av glutation är anslutna till många villkor , eftersom den är knuten så nära att immunsystemet , cellförnyelsen och stabilitet Och ämnesomsättning. Bland dessa villkor är cancer , autism , leversjukdom , andningsbesvär och Parkinsons sjukdom. Den kemiska kan kopplas till åldrande . Enligt Juan Sastre , forskare tittar in i glutation -age -anslutning , studerade Pinto och Bartley anti- aging effekter av glutation så tidigt som 1969 . En glutation test kan vara ett första steg i att utveckla en effektiv behandling plan för sjukdomar relaterade till låga nivåer .

Test Process

Provningen av glutation börjar med en enkel blod oavgjort ( röda blodkroppar prov ) , men den höga omsättningshastighet av blodceller kan göra provet felaktiga . I en testmetod går blodprov sedan till ett laboratorium , behandlas med en reagens och har genomgått en centrifug . Den optiska densiteten av supernatanten ( den vätska som kommer till toppen efter centrifugeras ) mäts tillsammans med pH . Labbet tekniker samlar glutationnivån från den optiska densiteten mätningar. Glutation kan också mätas genom att titta på aminosyror i provet eller genom att göra en oxidativ stress panel . En indirekt metod för att mäta glutation är att mäta syror i ett urinprov .

Test Kostnad

Kostnaden för en glutation test är vanligtvis ett par hundra dollar . Kostnaden varierar dock beroende på laboratoriet som utför testet och om testet är täcks av försäkring.

Överväganden

Vissa människor diskutera behovet av glutation provning . Till exempel GlutathioneDiseaseCure. com uppgett att enligt glutation expert Dr Jimmy Gutman , tester alltför felaktig för att vara mycket bra , även om provet kan testas direkt efter att samlas . Ett annat argument av Gutman är att immunförsvaret varierar naturligtvis så låga nivåer av glutation således inte kan tyda ett problem för vissa individer .

Previous:nothing Next:hem botemedel mot täppt näsa för spädbarn

Relaterade artiklar


 • hur man skapar en DIY dna kit för att skydda barn
 • hur du ökar din energi i tre enkla steg
 • hur man kan kasta med ett plåster bandage
 • Yaz preventivmedel säkerhetsvarningar
 • hur man undviker H1N1 under graviditeten
 • hur man ska behandla nedvandrade testiklar hos vuxna
 • hur man gör en menstruationsperiod snabbare
 • abort kirurgiska ingrepp
 • pyoderma hos barn
 • hur man identifierar piller form och märkning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com