hur man förebygger astma hos barn

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-04-22
Astma hos barn har vuxit till epidemiska proportioner. Ingen faktor tycks vara ansvariga, utan tycks en kombination utlöser relaterade till det moderna livet att orsaka astma hos barn.

Även om det inte är möjligt att se till att ditt barn kommer visst inte att ha astma, är det möjligt att ta några steg som har visats förhindra sjukdom från att hålla
1.
Ge upp jordnötter och jordnötssmör under graviditeten. Äta dessa livsmedel när du väntar har visat sig ha något samband med födslar en astmatiska barn, av skäl som ingen förstår.
2.
Ändra ditt hem för att bli av allergener. Göra sig av med stora föremål, såsom mattor och soffor, som är gjorda av syntetiska fibrer.
3.
Håll ditt hem utan papper skräp och damm. Om det finns kackerlackor någonstans i din lägenhet byggnad eller hem, utrota dem långt innan födelsen av ditt barn.
4.
Undvik att använda pulver och sprayer runt ditt barn. Prova att använda vegetabiliska olja eller lotion när man byter blöjor . .
5.
Amma ditt barn om det alls är möjligt. Mjölkprodukter är ofta ansvarig för luftvägarna (liksom magen) problem.

Tips och varningar


 • Fundera ett husdjur. Märkligt nog skyddar exponering för husdjur i tidig ålder barn från att bildas allergier senare i livet.
 • inte sanera ditt hem. Kommer i kontakt med vanliga bakterier ger barn skydd mot astma. Men gör upprätthålla renlighet, speciellt när det gäller damm.


 • Previous:nothing Next:hur man väljer ett reningsverk astma luft för djuravfällningar

  Relaterade artiklar


 • hur man hjälper barn med astma hålla sig aktiva
 • hur man förebygger astma hos barn
 • hur man väljer ett reningsverk astma luft för djuravfällningar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com