hur man hjälper barn med astma hålla sig aktiva

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-04-20
Barn har en naturlig tendens att springa, leka och vara aktiv. Tyvärr kan fysiska tillstånd som astma begränsa ett barns förmåga att njuta av dessa barndomen riter. Men med noggrann planering, styrning symtom och effektiv kommunikation mellan barn, föräldrar och lärare, kan barn med astma spela direkt tillsammans med alla andra

Du behöver:.
Bitring /toyWet washclothFrozen fruitMesh baby-feederTeething tabletsAcetaminophen kalla foodsCold vatten.


1.
Ställ lämpliga gränser. Titta på vad ditt barn kan göra utan att orsaka angrepp eller på annat sätt försvårande tillståndet. När detta är fastställt, uppmuntra ditt barn att göra mer utan att införa alltför många restriktioner. Diskutera dessa riktlinjer med ditt barn och se till att han eller hon förstår hur viktigt det är för deras hälsa att följa dem. Kontrollera gränserna regelbundet och justera dem enligt ditt barns hälsa.
2.
Hjälp ditt barn att inse att de kan behöva gå runt i spåret medan klasskamrater springa, men din barn får fortfarande fördel av fysisk aktivitet. Låt ditt barn att ta ansvar och uppgift att förvalta dessa aktiviteter, förutsatt att de är tillräckligt mogna att göra det. Låt klasskamrater och lekkamrater veta om ditt barns tillstånd och behandling plan i händelse av en attack.
3.
Undvik triggers. Var försiktig med att spela utomhus under högtrafik på dagen eller våren och hösten säsonger när allergen i blom. Undvik utomhusaktiviteter i minst 2 till 3 timmar efter gräset har klippts. Diskutera den fysiska planen med dig vårdgivare som kan erbjuda ytterligare vägledning för att undvika utlösande faktorer som påverkar ditt barns astma.


Previous:nothing Next:nothing

Relaterade artiklar


 • hur man hjälper barn med astma hålla sig aktiva
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com