hur man väljer ett reningsverk astma luft för djuravfällningar

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-04-21
Om du lider av astma som utlöses av djurhår, päls, eller ilska och du har också ett husdjur, kort av hjärtat bryta att ge ditt husdjur bort, måste du hålla nivån av dessa föroreningar låga genom att filtrera din luft kontinuerligt. Med hjälp av en tunga, är bärbar luftrenare ett kostnadseffektivt, effektivt och bekvämt sätt att rensa luften. Efter dessa 5 tips kommer att ge bäst resultat när beslut fattas om en luftrenare
1.
Storlek renaren korrekt för ditt utrymme. Först mäta det utrymme som du behöver för att filtrera. Inkludera takhöjder i den totala ytor. De flesta rengöringsmedel ge kvadratmeter rengöringsförmåga baserat på 8 fots takhöjd. Om du har takhöjden eller utrymmen som är öppna för en andra berättelse, se till att faktor detta område som extra utrymme när klura den totala ytor av ditt område. Då ska du välja ett reningsmedel som är avsedd att vara effektiv i din storlek utrymme eller större för bästa resultat.
2.
Kontrollera att det är kan eliminera mjäll. Djuravfällningar varierar i storlek från 0,5 till 10 mikrometer så det är viktigt att välja en renare som har ett filter som är tät nog för att fälla partiklar som små. Att helt enkelt dra luften genom ett filter vars porer är så stora att dessa submikrona föroreningar att passera helt enkelt kommer att skicka ut dem i luften igen för att orsaka dig problem. Läs det finstilta att se till att det inre filtret är utformat för att fånga dessa submikrona partiklar stället för att tillåta dem att fly.
3.
Det bör kunna filtrera en mängd irriatants. Även om sällskapsdjur ilska kan vara det största boven i dramat med din astma, det finns förmodligen andra luftburna irriterande att förvärra den. Eftersom du funderar på filtrering, välja en renare som tar bort andra föroreningar som har visats förvärra astma, t. ex. hushållskemikalier damm, kvalster, mögel och mögelsporer, pollen, bakterier och virus utöver djuravfällningar.

4.
Satsa på bärbarhet. När du har hittat en renare som ger dig lättnad, vill du ta den med dig om det är till sovrummet, på kontoret eller till en annan lägenhet eller hemma. I hemmet filtreringssystem är ofta dyra att installera och underhålla, och om eller när du väljer att sälja din bostad, kan den potentiella köparen ser det som mer av en skuld än en tillgång. Å andra sidan kan en bärbar luftrenare dit du går, när du går.
5.
Välj HEPA-teknik. High Efficiency Particle arrestera eller H. E. P. A. teknik är samma teknik som sjukhusen använder för att försäkra ren luft. Definitionsmässigt denna teknik tar bort luftburna föroreningar ner till 0,3 mikrometer med 99. 97% verkningsgrad. Detta innebär att för varje 10. 000 partiklar av ilska, damm, pollen, bakterier, virus och andra irriterande ämnen flyter i din luft, kommer det att ta bort 99. 997, hålla luften frisk och praktiskt taget fri från de skyldiga som har visat sig orsaka mest problem för de som har astma

tips och varningar


 • Ren luft är bra för även de som inte lider av astma.


 • Previous:nothing Next:hur man hjälper barn med astma hålla sig aktiva

  Relaterade artiklar


 • hur man väljer ett reningsverk astma luft för djuravfällningar
 • hur man hjälper barn med astma hålla sig aktiva
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com