hem rättsmedel för huvudet löss

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-05-18
Huvudlöss kan hända vem som helst, ung eller gammal. Det kan överföras från nära kontakt med en infekterad person eller med hjälp av en hårborste eller kam, eller bärandet av en infekterad persons kläder. För att stoppa ett angrepp, måste du tvätta kläder och lakan i varmt vatten, vakuum områden bor och behandla den som är angripet. Det finns over-the-counter produkter tillgängliga för behandling av huvudlöss, men några hem rättsmedel kan vara säkra och lika effektivt

olivolja och vinäger

Ett hem botemedel mot huvudlöss innebär användning av olivolja och vinäger. Börja med att mätta håret från rot till topp i olivolja. Lämna den på natten, du kan behöva använda plastfolie att innehålla röran. På morgonen, skölj och schampo noga. Sedan mätta håret med vitvinsvinäger och lämna den på i fem minuter innan du sköljer igen. Schamponering igen inte kommer att bli nödvändigt eftersom doften av ättika kommer att skingra det sköljs ut.

Vinäger enbart kan också användas för att bli av med huvudlöss men det kan ta mer än en ansökan. Bara hälla vinäger över håret i duschen och lämna den i fem till tio minuter. Skölj och upprepa vid behov.

Onion

lök saft är en annan effektiv hem rättsmedel för att döda löss. Du måste extrahera saften från en stor lök. Detta kan göras genom att klämma eller genom att använda en manuell juicepress. Applicera juice till hårbotten, vilket gör att juice att springa ner på hårstrået, och lämna den i ca fyra timmar innan schamponering. Upprepa denna åtgärd under tre dagar för att se till att du också döda löss äggen.

Majonnäs

Majonnäs kan också användas för att behandla löss. Applicera rikligt med hår och hårbotten, täck den med plastfolie och låt den stå på över natten. Använd en luskam på morgonen för att ta bort döda insekter och ägg från håret. Skölj och schampo noga. Du kan också tvätta håret med vitvinsvinäger följande ditt schampo för extra skydd.

Baby olja och vinäger

En halv och en halv blandning av baby olja och vinäger kan göra susen mot huvudlöss. Bara försiktigt gnida in det i håret och hårbotten, täck med en handduk och låt verka i en timme. Skölj och schampo grundligt.

Neem Oil

Neem olja är en populär hem rättsmedel för huvudet löss. Massera Neem olja i håret och hårbotten för, vilket under en period av en timme. Sedan kamma håret för att avlägsna döda löss och ägg innan schamponering. Du kan också koka färsk Neem bladen i vatten, låt den svalna, och tillämpa det på håret för liknande resultat.

Previous:nothing Next:vad som väntar under en prostata tentamen

Relaterade artiklar


 • hur man väljer ett reningsverk astma luft för djuravfällningar
 • tecken på astma hos nyfödda
 • sätt att identifiera och behandla ett barns astma attack
 • Essure förfaranden
 • astma inom jordbruket
 • tecken och symtom på astma baby
 • undervisning förebyggande av astma exacerbation hos barn
 • stämningsstabiliserande hos barn
 • rådgivning metoder för misshandlade kvinnor
 • passiv rökning och astma hos barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com