hur kan en enda kvinna blir gravid?

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-05-11

spermadonatorer

Det finns två olika typer av spermadonatorer ensamstående kvinnor kan använda. En riktad givare är en man kvinnan väljer att donera sperma för att uppnå graviditet. Om det inte finns någon känd givare, anonyma spermadonatorer från en spermabank är ett gångbart alternativ.

Tester och screening

Sperm vann för insemination går igenom en mängd tester för att säkerställa dess säkerhet. Givare under strikt hälsoundersökningar regleras av FDA för att säkerställa att de inte har någon större hälsorisker före donation. Dessa tester skärmen för sexuellt överförbara sjukdomar, genetiska defekter och medicinska problem som kan påverka spermierna de donerar. Innan donerad sperma finns tillgänglig, måste givaren komma tillbaka för att testa om sex månader för att utesluta HIV eller andra virus som har en vilande period. Dessutom spermabanker och läkarmottagningar köra tester för att upptäcka HIV och hepatit. Andra tester upptäcka höga vita blodkroppar för att förhindra att spermier donationer med en virus-eller bakterieinfektion. Dessa tester ger högsta skydd mot problematiska spermier donationer.

intrauterin insemination (IUI)

IUI är en medicinsk åtgärd som innebär att placera spermierna i livmodern runt gången en kvinna har ägglossning. Eftersom spermier har en begränsad livslängd, garanterar denna placering nära ägget släppa den bästa chansen för befruktning och implantation av ägget.

Juridiska aspekter

När spermadonator är direkt, är det lämpligt att uppnå en advokat att skriva ut ett juridiskt bindande kontrakt med uppgifter om givarens ansvar och rättigheter. Detta förhindrar framtida juridiska problem för båda parter, inklusive vårdnadstvister, underhållsbidrag betalningsförpliktelser och andra frågor förmyndarskap. Med anonyma givare, är inget juridiskt kontrakt nödvändigt eftersom de inte inseminera med avsikt att bli förälder.

Previous:nothing Next:rådgivning metoder för misshandlade kvinnor

Relaterade artiklar


 • tecken på graviditet blixten
 • astma ansträngningsutlöst symtom
 • astma inom jordbruket
 • tecken och symtom på astma baby
 • passiv rökning och astma hos barn
 • undervisning förebyggande av astma exacerbation hos barn
 • barnastma information
 • steroider för astma hos barn
 • om sura uppstötningar och astma hos barn
 • hur är astma utlöses?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com