örter för att döda parasiter

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-05-26
Det kan vara svårt att tro, men vissa personer utvecklar ett problem med parasiter även i USA. Vi tänker ofta sånt inte kan hända oss om vi inte är i ett land i tredje världen, men det är inte fallet. Parasiter kan drabba vem som helst. Många människor vänder sig till huskurer eller fysiska åtgärder för att lösa deras problem parasit

Kryddnejlika

Kryddnejlika innehåller ett mycket starkt bakteriedödande medel, som fungerar mycket effektivt som en stimulerande och slakta vuxna parasiter och deras larver (rundmaskar och plattmaskar). Kryddnejlikor och kryddnejlika olja kan också användas för att behandla tandvärk och tråkig annan smärta, och att främja bättre matsmältning och blodcirkulation. Kryddnejlika olja används ibland för att behandla lågt blodtryck, diarré och kramper.

Gentianarot

Denna ört är bra för att stimulera cirkulationen, vilket är viktigt när avvärja parasiter. Förutom att vara ett njutningsmedel, är gentianarot också bra för att stärka immunförsvaret och musklerna i matsmältningsorganen. Ibland används för att behandla svaghet eller försvagade muskler, och det kan motverka effekterna av gifter samtidigt stimulera aptiten och bidra till att avvärja infektioner.

Svart Seed

Black utsäde är mycket läkemedel. Anses vara bra för antineoplastisk aktiviteter, även det anses som en anti-bakteriell och anti-svamp medel. En del använder svart utsäde för att bygga upp sitt immunförsvar, det har en positiv effekt på T-celler. I århundraden har den använts som hjälpmedel för healing sjukdomar, att reglera blodtrycket och förbättra gallan och bröstmjölk produktion. Vissa individer använder den för att läka artrit smärta, astma och mag-problem och göra korrekta njur-och leverfunktion.

Timjan

Timjan är populärt i matlagning, men det kan användas för att rengöra parasiter från kroppen eftersom det dödar buken maskar. Det kan också användas för att behandla fotsvamp, och vissa människor använder det för att behandla halsbränna och tarmproblem. Det är en extremt kraftfull antiseptisk och har tidigare använts för att bota anemi, bronkit och tarmproblem samt för att behandla karies. Det kan också användas för menstruella problem, huvudvärk, gikt, uterin problem, lungstas och problem med bihålorna.

vitaminer och mineraler

Förutom några örter, vissa vitaminer och mineralämnen som används som parasit behandlingar. Vitamin B-komplex (2. 4mg), kalium (mellan 1950mg och 5460mg per dag), natrium (1500 mg), zink (15 mg) och järn (10-15 mg) är mycket bra för att bekämpa parasiter.

Typer av parasiter

Det finns mer än 100 typer av parasiter. Ovanstående uppgifter är om kända växtbaserade behandlingar för att döda parasiter i allmänhet.

Previous:nothing Next:Introduktion till tonårsgraviditeter

Relaterade artiklar


 • tecken på astma hos spädbarn
 • sätt att identifiera och behandla ett barns astma attack
 • passiv rökning och astma hos barn
 • snabb behandling av munsår
 • hur man väljer ett reningsverk astma luft för djuravfällningar
 • undervisning förebyggande av astma exacerbation hos barn
 • astma ansträngningsutlöst symtom
 • steroider för astma hos barn
 • tecken och symtom på tvillinggraviditet
 • hur man rengör öronen med mineralolja
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com