Hur system i kroppen tillsammans?

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-06-14

Du behöver:
gynekolog
. Hälsosamma livsmedel.
Vitaminer.
Sleep.
Caring Partner.
Avslappning objekt.

Systems

Flera system i kroppen arbeta tillsammans för att hålla den fungerar normalt. Dessa system är skelettet, muskulös, mag-, andningsorganen, cirkulationsorganen och urin, endokrina, lymfatisk, immunsystemet, reproduktiv och nervös. När något går fel i ett system, det mest troliga att påverka ett annat system. Det bästa sättet att skydda sig mot infektioner och sjukdomar är att leva ett hälsosamt liv genom att utöva och äta hälsosam mat.

nervsystemet

nervsystemet har total kontroll över alla andra system. System i kroppen reagera på signaler skickas ut av hjärnan, som levereras via ryggmärgen. Nervsystemet inkluderar hjärna, ryggmärg och nerver

Skelett och muskulös Systems

skelett ger skydd för nervsystemet. Skallen är en skyddande vagn som omsluter hjärnan. Ben i ryggraden skydda ryggmärgen. Skelettet ett nära samarbete med muskelsystemet att ge form, stöd och att hjälpa människor att flytta. Skelettet ger också skydd för hjärtat, lungorna och njurarna.

Matsmältningssystem

matsmältningssystemet ett nära samarbete med alla andra system för att tillhandahålla livsmedel och energi till alla kroppsdelar. Det ger näring till system för att hjälpa dem att växa och fungera normalt. Detta system består av mage och tjocktarm.

Andningsvägar

andningsorganen också nära samarbete med alla andra system i kroppen. Andningsorganen ger syre till alla kroppens delar. Det tar också bort koldioxid från den muskulösa, mag-, skelett, cirkulationsrubbningar, urin och nervsystemet. Detta system omfattar näsan, struphuvud, luftstrupe och lungor.

Cirkulationssystemet

cirkulationssystemet hjälper flytta syre genom kroppen skapas av andningsorganen. Detta system har också till uppgift att flytta avfall som måste tas om hand. Detta system omfattar hjärta, vener, artärer, kapillärer och blod.

Urinvägar

urinvägarna samarbetar också med alla andra system i kroppen. Det används för att rena blod från kroppen. Detta system rengör slaggprodukter från skelettet, muskulös, mag-, andnings, cirkulations-och nervsystemen. I systemet ingår njurar och lägre tarmar.

Previous:nothing Next:huvudvärk under klimakteriet

Relaterade artiklar


 • Fakta om föräldrarnas samtycke för aborter
 • hur kan en enda kvinna blir gravid?
 • hur man hittar en tricare leverantör
 • barnastma näring
 • hjälp med att få motivation att leva hälsosamt
 • lever med Méniu00E8res sjukdom
 • Medicaid senior kompetens
 • om sura uppstötningar och astma hos barn
 • tecken på astma hos spädbarn
 • Vilka är orsakerna till akut prostatit?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com