Problemet med kyl konserver

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-06-29
Konserverade livsmedel har varit en livsmedelsbutik stapelvara sedan början av 1800-talet. Den första konserver fabriken var i London, som producerar burkar som var oerhört tung och arbetskrävande. Avhandlingar dagar är 1. 200 burkar tillverkas i en enda minut. Eftersom kyla har blivit möjligt, många av oss anta att allt kommer att vara säker om den förvaras kallt. Inte sant när det gäller konserver

dilemmat

Enligt University of Georgia, om ett livsmedel kan öppnas och förbrukas inte, skall innehållet flyttas ut i burken. Det bör förvaras i ett icke-metalliska behållare och sedan placeras i kylskåpet. Dessutom måste allt som är ur burken i mer än några timmar och kyld, ska kasseras.
Enligt United States Department of Agriculture, lagra mat i öppnade burkar i kylen är säkert, men då USDA fortsätter med att säga, föreslår de att inte göra det. Värdera att konserver förvaras i glas eller andra icke-metalliska behållare, kommer att hålla smaken längre, är deras motivering. se referenser

Kyl och bakterier

Varje kan steriliseras under konserveringen. När den öppnas och en del av maten tas bort, börjar smitta för att ställa i. surare innehåll, desto större är möjligheterna för kontaminering. Till exempel kommer tomater attack faktiskt bleck. Maten kommer att vara mycket säkrare om de placeras i glasbehållare före kylning. Samma sak gäller mycket salta kryddor såsom pickles eller fruktjuice.
Vad mer är en gång mat i en kan öppnas och kylda kommer det att utveckla en obehaglig lukt.
Ett annat potentiellt problem är livsmedelsburna bakterier Listeria, som trivs i kylskåp. För att du undvika detta bakterier, använda upp överblivna maten snabbt, eftersom de är mål för Listeria ju längre de sitter i ditt kylskåp.
Torka ur kylskåpet varje vecka. Om det finns spill, låt dem inte sitta.

Lösningen

Oavsett innehållet lämnas, om den tagits bort från burken, håller sig färskt i ditt kylskåp i två till tre dagar, enligt både USDA och University of Nebraska Cooperative Extension.

Previous:nothing Next:skallskador hos barn

Relaterade artiklar


 • hantera minnesförlust
 • bröst information
 • cell fakta
 • Fakta om mammografi
 • spädbarn lungsjukdom
 • böna utöva rutiner
 • vad är orsakerna till spädbarn eksem?
 • Fakta om föräldrarnas samtycke för aborter
 • Vad gör en mjälte göra?
 • örter för att döda parasiter
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com