hur bli gravid den naturliga och roligt sätt

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-06-15
Grattis till beslutet att expandera din familj! Att ha ett barn är ett mycket stort och viktigt beslut. Allt oftare du hör om människor som går till ytterligheter för att bli gravid, tar en paus och sedan . . . . överraskning! Det händer hela gammeldags sättet. Dessa är några enkla tips till som kan hjälpa dig att bli gravid med det önskade barnet naturligt

Du behöver:.
Gynekolog
. Hälsosamma livsmedel.
Vitaminer.
Sleep.
Caring Partner.
Avslappning objekt.


1.
PLAN
Gör en plan med din partner när du vill bli gravid. Det kanske inte alltid fungerar ute som du planerat, men ge dig själv minst 2 månader innan du vill börja aktivt försöker. Detta gör att du kan gå ner i vikt eller få den enligt din läkare, äta nyttigare och börja lätta att träna.
2.
GYNEKOLOG /OBSTETRIKER
Informera din läkare om dina planer. Detta gör att du kan utvärderas för den allmänna hälsan och reproduktiv hälsa. Låt din läkare vet om dina planer och tidsramar. Han /hon kanske kan erbjuda dig mycket tips. Om du använder preventivmedel såsom p-piller, skott, ring, implantat eller spiral, fråga din läkare det bästa sättet att stoppa dem. Det är bäst att du använder en kondom i minst en månad, så att de kemikalier tydlig ditt system. Det är också vid denna tid måste du rådgöra med din läkare om din andra mediciner, är detta mycket viktigt.
3.
SLEEP
Börja ta din 7-8 timmar sova så ofta som möjligt. Utvilad kroppar ofta bli gravid lättare.
4.
Hälsosam mat
Börja äta hälsosammare. Du kommer att vilja börja äta naturliga och ekologiska livsmedel om du kan. Dessutom äter magert protein, fullkorn kolhydrater och frukt och grönsaker. Mörk gröna bladgrönsaker samt gula och orange de är rika på folsyra som är nödvändig för en hälsosam graviditet. Även se till att få mer kalcium i kosten.
5.
AVKOPPLING
Stress kan ofta förvärra infertilitet frågor. Börjar försöka slappna av mer. De-stress genom att få massage från din partner, med varma bad, smuttar kamomillte, med fredliga promenader, och göra saker du verkligen njuta av. Vissa par vill ta en semester någonstans fredlig för att försöka bli gravid. Ibland komma bort från den gemensamma liv betonar, och har något att göra men en annan får knep gjort.
6.
SEX
har så mycket sex som du är bekväm med . Gör det av kärlek, roligt och limning. Lägg inte stress på varandra. Att vara berörda, oroande, eller alltför utilitaristisk med kön tar det roliga i det liksom ökar stressande känsla.
7.
Vitaminer /TILLÄGG
Fråga din läkare om att ta vitaminer och kosttillskott innan du blir gravid att vara säker på att din kropp har allt den behöver vara friska. Kalcium och folsyra är mycket viktiga. Vissa läkare har även kvinnor ta prenatal vitaminer innan de blir gravida.
8.
UNDVIKA
Det finns några saker du bör helt undvika när man försöker bli gravid. Överdriven koffein, alkohol, några av dina mediciner din läkare kommer att diskutera med dig, olagligt eller gata droger, rökning och tobak, överdriven träning, exponering för kemikalier eller ångor, utmattning, svält, alltför fet mat, sömn och fysisk konfrontation.

tips och varningar


 • Njut av denna tid i ditt liv.
 • vara friska.
 • Rådgör alltid med din läkare.
 • Rådgör med din läkare om din medicinering.


 • Previous:nothing Next:hur man behandlar en vagel på ögonlocket

  Relaterade artiklar


 • undervisning förebyggande av astma exacerbation hos barn
 • snabb behandling av munsår
 • define kolesterol
 • malignt melanom hos barn
 • örter för att döda parasiter
 • hur man behandlar en vagel på ögonlocket
 • tecken på astma hos spädbarn
 • tecken och symtom på astma baby
 • cell fakta
 • hur många kalorier behöver bebisen en dag?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com