hur man berättar en person dåliga nyheter

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-06-18
Många gånger i mitt liv har jag haft att berätta för någon några riktigt ledsen, dåliga nyheter. Jag erbjuder dessa förslag kanske hjälpa dig om du har att berätta för någon del dåliga nyheter

Du behöver:.
1 mixer
. 1 tub av chokladsmak protein.
1 förpackning fryst yoghurt.
1 banan per portion.
1 gallon låg fetthalt mjölken.


1.
Förbered dig mentalt att veta att du kommer att tala dåliga nyheter. Det är inte en lätt sak att berätta för någon och känslor svallar högt åt dig som du tänker att du behöver dela något obehagligt och sorgligt med en person. Om du behöver gråta innan du avslöja den dåliga nyheten till en annan, låta tårarna rulla. Ingen är någonsin för gammal för att gråta och vi ibland behöva göra det innan vi närmar oss den person som vi kommer att tala dåliga nyheter till.
2.
Plan för att tala om person dåliga nyheter så snart som möjligt. Detta betyder inte att du kör på arbetsplatsen eller på gymmet där de tränar. Genom möjligt, menar jag att sätta dig själv i personens skor som inte känner den dåliga nyheten som du gör. Så snart som möjligt innebär att se på saker från den andra personens synvinkel.
3.
Hitta en privat plats, om du kan, att tala om för personen de dåliga nyheterna. Om det finns en stol frågar om de vill sitta ner bredvid dig. Ta ett djupt andetag in och släpp ut det innan man närmar den person du kommer att tala dåliga nyheter till. Använd en mjukare tonfall, men en som de kommer att höra vad du kommer att berätta dem. Du vill inte behöva upprepa din dåliga nyheter inte är absolut nödvändigt.
4.
Med mildhet, minns den andra personen inte vet de dåliga nyheterna, paus om du behöver innan fortsätter. Detta kan hjälpa dig att bli starkare med de ord som kommer nästa synnerhet om den innehåller en familjemedlem.
5.
Samlar du ord som du kommer att säga innan du berättar de dåliga nyheterna till en annan. Det har alltid varit bäst för mig att börja med att säga "Jag har något att berätta för dig som inte kan vänta". Du kommer förmodligen få deras odelade uppmärksamhet med det uttalandet. När jag ser att personen lyssnar, jag följer det med "Jag har något mycket dåligt att berätta". Jag fortsätter med att berätta för dem de dåliga nyheterna.
6.
jag stanna med personen och frågar "På vilket sätt kan jag hjälpa dig, nu"? Du kan behöva köra dem någonstans eller vänta medan de gör några telefonsamtal. Erbjud dig att köra dem eller göra att ordna transporter för dem. Lämna dem inte förrän du är bekväm att de kommer bli bra när du var tvungen att berätta för dem de dåliga nyheterna.


Previous:nothing Next:att upprätthålla en säker badrum

Relaterade artiklar


 • huvudvärk under klimakteriet
 • hur man botar hicka: den NYU Medical School "membran"-metoden
 • Introduktion till tonårsgraviditeter
 • Essure förfaranden
 • kan du ha din tid och samtidigt vara gravid?
 • biverkningar av ovestin
 • patientutbildning - Kegel övningarna
 • att upprätthålla en säker badrum
 • Så för att lindra din förstoppning naturligt
 • hur man rengör öronen med mineralolja
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com