hur man hittar en tricare leverantör

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-06-11
Tricare är den militära sjukvård plan som är tillgänglig för alla tjänsteleverantörer män och kvinnor, aktiv tjänst, pension eller reserver. Tricare definierar en leverantör som "varje läkare eller team av läkare, sjuksköterska, läkare eller läkare assistent ett laboratorium, en ambulans företag. Eller en leverantör av medicinsk utrustning" . Denna guide visar dig hur du hittar en medicinsk leverantör behandlingsanläggning, en operatör, auktoriserad Tricare företaget bakom Medicare och ett utomeuropeiskt leverantör i ditt område

Du behöver:
Tricare hälsoplan.

Hitta en medicinsk behandling Facility


1.
Gå till Tricare. mil webbplats (se Referenser).
2.
Ange information i något av fälten för att kunna avgöra ditt område. Filtret kommer att ge resultat nedan. För utomeuropeiska förmånstagare, ange ditt land för att hitta närmaste Medical behandlingsanläggning.
3.
Välj från listan av medicinsk behandling anläggningar i önskat område. Om en medicinsk behandling Facility inte ligger inom ett lämpligt avstånd för dig, ring närmaste anläggning för att hitta närmaste nätverket eller Tricare auktoriserad leverantör.

Hitta en operatör


1.
för norra regionen, gå till North Region Internetadress som anges i resurser och medverkan dina data i de fält att filtrera resultatet för en leverantör. Välj din operatör.
2.
För Region Syd, gå till Region Syd Internetadress som anges i resurser, och välja hur du vill hitta din leverantör från alternativen i listan. Indata som beskriver din plats eller söktermer för att få filtrerad leverantör resultat. Välj din leverantör.
3.
För västra regionen, gå till den västra regionen Internetadress som anges i resurser, och välja hur du vill söka efter din leverantör. Indata som beskriver din plats eller söktermer för att få filtreras bakom resultaten och välj din leverantör.

Hitta en Tricare auktoriserad Provider


1.
Sök på gula sidorna för en Tricare auktoriserad leverantör eller använder American Medical Association (AMA) hemsida förtecknade referenser.
2.
leverantörer Ring för att se till att de kommer att acceptera din plan hälsovård.
3.
Välj din leverantör.

Hitta en Medicare Provider


1.
Gå till Medicare leverantören angiven webbplats i Referenser eller ring (800) 633-4227.
2.
Klicka på hitta en läkare eller hitta andra vårdpersonal baserat på dina behov, eller ge denna information över telefon.

3.
Enter eller ge information för att få filtrerade resultat av leverantörer i ditt område. Välj din operatör.

Tips och varningar


 • Känn din sponsorns personnummer, eftersom du kan bli ombedd att lämna denna information.
 • Ring Tricare innan du ser en extern leverantör. Övergångar behövs för att se någon utanför nätet vård och de flesta specialitet läkare.


 • Previous:nothing Next:vårdnivåer i hemtjänst

  Relaterade artiklar


 • Kan man bli gravid före eller efter din mens?
 • stänkblödning efter förlossningen
 • hem rättsmedel för huvudet löss
 • barnastma näring
 • hantera minnesförlust
 • vad är orsaken till kollagen härdning?
 • massage för män
 • hur man förebygger astma hos barn
 • define kolesterol
 • vårdnivåer i hemtjänst
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com