problem med alkoholmissbruk

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-06-13
För en delmängd av den amerikanska befolkningen dricker, blir måttlig konsumtion i alkoholmissbruk. Detta missbruk kan orsaka farliga fysiska problem, och kan ha en negativ effekt på de som dricker relationer och karriärer. Om du kämpar med problem med alkohol, se till att tala med din läkare eller en nära anhörig om att få hjälp

Du behöver:.
Gynekolog
Hälsosamma livsmedel.
Vitaminer.
Sleep.
Caring Partner.
Avslappning objekt.

Vad är säkert dricksvatten?

Enligt Centers for Disease Control (CDC), kan män konsumera två alkoholhaltiga drycker om dagen och kvinnor kan konsumera en utan några negativa biverkningar effekter. Dricka mer än detta kan sätta individen i risk för beroende och alkoholrelaterade sjukdomar.

Dricka alkohol

CDC även att dricka fem eller fler drinkar i ett sammanträde anses berusningsdrickande. Regelbundna hetsätning kan lägga till de faror som är förknippade med alkoholkonsumtion consumption. The CDC varnar för att berusningsdrickande är associerad med leversjukdom, alkoholförgiftning, högt blodtryck, sexuellt överförbara sjukdomar, fetalt alkoholsyndrom och ett antal andra villkor.

Alcohol Statistik

CDC anger att över 61 procent av alla vuxna i USA drack alkohol under det senaste året, medan över 21 procent hade fem eller fler drinkar på minst en dag under det senaste året. CDC uppskattar antalet dödsfall i alkoholrelaterad leversjukdom på 13. 050 per år. Alkoholrelaterad leversjukdom inträffar efter Kroniskt missbruk av alkohol.

Vad är alkoholmissbruk?

CDC hävdar att alkoholmissbruk är ett dryckesmönster som resulterar i skador på individens hälsa och välbefinnande. Denna skada kan vara att kroppen, att den som dricker relationer, eller att deras yrkeskarriär. En missbrukare av alkohol kan få rättsliga problem till följd av sitt drickande, kanske inte för att fylla ansvar, och kan fortsätta att dricka trots att de vet de skadliga effekterna av konsumtion.

Fysisk farorna med alkohol Missbruk

Förutom utvecklingen av potentiellt dödlig alkoholrelaterad leversjukdom, många hälsa och psykiska problem kan uppstå som en följd av alkoholmissbruk. CDC anger att överdriven alkoholkonsumtion kan bidra till en rad cancerformer, Om högt blodtryck, inflammation i bukspottkörteln, våld och oavsiktliga skador som kraschar motorfordon.

Tala med din läkare

du är orolig dina nivåer av alkoholkonsumtion, tala med din läkare. Han kan i detalj redogöra för medicinska och känslomässiga riskerna med överdriven konsumtion, och hjälper dig utforma en strategi för begränsa användning eller sluta helt.

Previous:nothing Next:karpaltunneln lättnad under graviditeten

Relaterade artiklar


 • vad är orsaken till kollagen härdning?
 • hur du utför en prostata tentamen
 • tecken på graviditet blixten
 • naturliga astma behandlingar för barn
 • barnastma information
 • löss diagnos
 • problem med alkoholmissbruk
 • toxicitet nivå aminofyllin
 • Introduktion till tonårsgraviditeter
 • hjälp med att få motivation att leva hälsosamt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com