rensar upp dålig akne

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-06-19
Bad acne orsakas av överaktiva olja körtlar. Acne kan få folk att ha en mycket låg självkänsla deras själv. De kommer att dra sig undan från alla de ser och gömma bort från världen. Detta kan göra en person känner sig värdelös när de i själva verket är precis tvärtom. Människor i alla åldrar kan få akne.
Stress och mycket sol exponering kan också orsaka akne. Min dotter har dålig finnar när hon använder olika kosmetika. Det finns olika ingredienser i en del av dem att en del människor är allergiska också. Den mindre smink som används desto bättre är det för hy.
Läkarna kommer att säga inte pop dessa finnar, kommer de att försvinna på egen hand men som kan göra detta. Jag vill inte lämna dem ensamma på mitt ansikte och göra ingenting. Pop de som har gula pus. Jag vet att poppar dessa kommer att göra det läka snabbare. Det kommer att bli röd först, men jag skulle snarare vara rött än det på mitt ansikte. Kom ihåg poppar en blackhead kunde lämna ärr så vara mycket försiktig om du gör detta. En finne är inflammation ett vitt huvud är det inte.

Du behöver:. .
DermatologistMedicationSoap och waterTea träd lotion olja eller såpa


1
Det första jag skulle göra om jag hade dålig akne är att hitta en mycket bra hudläkare. Han kan hitta rätt behandling du behöver. Han kanske måste prova flera läkemedel innan de fann bara den rätta. Om du köper något över disk "Blanda inte någon medicinering tillsammans. Stopp ett helt innan provat ut en annan. Detta kan verkligen orsaka en dålig reaktion plus att du kan vara allergisk mot några av ingredienserna i vissa sådana. Tala alltid med din hudläkare innan du försöker något annat ut. Han måste få veta alla de saker du tar. Fråga alltid om biverkningar av alla läkemedel.
2.
Använd tvål rent vatten för att rengöra ditt ansikte varje natt. Om du är hemma flera gånger om dagen skulle vara en bra sak att göra också. Skrubber ditt ansikte gör ont din hy. Du kan tvätta sig utan att göra detta. Se till att tvålen har inga parfymer i den. Apoteket ska också rekommendera en bra tvål att använda.
3.
Det finns vissa vitaminer som verkar för att hjälpa till med akne. Beta-karoten är en form av A-vitamin, zink, vitamin E, C, och B-komplex vitaminer. Men fråga din läkare om dessa först, vill du inte göra något som din läkare inte vet om. Han kunde ha ett annat förslag i stället.
4.
Ångbad öppnas och tömmer porerna hjälper akne också. Gör detta flera gånger i veckan för att se om det hjälper klara upp din akne.

Tips och varningar


 • Kontrollera butiker där de säljer vissa bad poster för problem. Tea tree olja lotion och tvål säljs i dessa butiker, det hjälper med finnar. Prova din lokala hälso-butik också. Ät hälsosam mat såsom mycket frukt och grönsaker. Att äta rätt mat gör en person friskare på insidan och ut.


 • Previous:nothing Next:hur man gör den bästa chokladen skaka banan protein





  Relaterade artiklar


 • naturliga astma behandlingar för barn
 • rådgivning metoder för misshandlade kvinnor
 • hur man behandlar en vagel på ögonlocket
 • hur man rengör mänskliga öron
 • patientutbildning - Kegel övningarna
 • sätt att identifiera och behandla ett barns astma attack
 • snabb behandling av munsår
 • hur man hjälper barn med astma hålla sig aktiva
 • hur kan en enda kvinna blir gravid?
 • hög risk ålder för graviditet




  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com