vårdnivåer i hemtjänst

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-06-11
Titta på en älskad hälsa försämras är aldrig lätt. Insåg att deras oberoende är i fara att försvinna kan vara en traumatisk upplevelse som utlöser depressioner och andra psykiska tillstånd förutom den fysiska krämpor som får plågar dem. Bibehållet oberoende så länge som möjligt är absolut nödvändigt. Om hemtjänst omsorg behövs, kommer det att ges utifrån hur mycket de fortfarande kan göra själva. Här är en översikt av halten av stöd-och sjukvård, vad varje nivå innehåller och hur det levereras.

Hem Hälsa

Hem sjukvård är medicinsk och personlig omvårdnad tjänster som tillhandahålls i en kunds hem. . Dessa tjänster kan inkludera assistans med vardagen sysslor, såsom bad och utfodring, men kan också omfatta sådan sjukvård som sårvård och fysiskt och /eller talterapi. Dessa tjänster måste beställas av läkare och utförs av certifierade medhjälpare hemsjukvård, sjuksköterskor eller annan legitimerad läkare leverantörer

hemtjänst anläggning. Typ I

Denna typ av anläggning hus flera invånare som är rörliga och kräver minimal vård-antingen personliga eller medicinska. Dessa anläggningar ger tillagningen och personlig bostadsutrymmen samt tvättservice. De är oftast kallad "ålderdomshem", där de boende är aktiva och övergripande friska men vill ha på ort och ställe och hälsovård i händelse av nödsituationer. Mediciner finns i dessa typer av anläggningar, bör de boende behöver dem

hemtjänst anläggning: Typ II

Dessa typer av anläggningar är vanligtvis kallas "vårdhem" och är avsedda för boende som har avancerad hälsa problem och kan ha begränsad rörlighet eller vara sängliggande. Vård-tjänster såsom bad, matning, tvätt och städning som på plats personal samt eventuella medicinska tjänster relaterade till deras vård, såsom sårvård, matningssonden eller syre maskinunderhåll.

Skickliga vårdhem

Dessa typer av anläggningar ger runt-runt vård tjänster som inkluderar åtta timmars täckning av en legitimerad sjuksköterska. Invånarna i dessa anläggningar är oftast helt beroende och kräver 24-timmars medicinsk övervakning. Bistånd med personlig omvårdnad aktiviteter såsom bad, utfodring och kläderna är all-inclusive och tjänster från dessa faciliteter kan vara på plats rehabilitering för vissa villkor.

Hospice

Hospice kallas "livets slut vård. " Målet med hospicevård är inte att behandla eller bota hygienkrav utan för att göra kunden bekväm i den tid han har lämnat. Smärtlindring, mat tolerans andningsteknik och anpassningsmekanismer är några av de sätt hospicevård levereras. Bortsett från ett team av läkare och sjuksköterskor övervaka den medicinska sidan av denna typ av vård, hospice tjänster inkluderar ofta personal sjukhuset stöd, t. ex. präster, socialarbetare, förespråkare för patienterna och rådgivare. Familjen till den hospice klient är inblandade i denna typ av vård som kan ges i klientens hem, ett sjukhus eller en utsedd hospice anläggning.

Previous:nothing Next:Vad händer om jag har nits, men inga löss?

Relaterade artiklar


 • tecken på graviditet blixten
 • barnastma information
 • hur man rengör öronen med mineralolja
 • toxicitet nivå aminofyllin
 • hög risk ålder för graviditet
 • om sura uppstötningar och astma hos barn
 • rättsmedel för att bota ödem
 • hur många kalorier behöver bebisen en dag?
 • hur är astma utlöses?
 • cell fakta
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com