skälen för fostrets undervegetationen

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-07-19
Ditt barn ska utvecklas och växa i en viss hastighet. Din läkare, som din barnmorska eller läkare kommer att hålla reda på fostrets tillväxt genom att mäta magen, din vikt och kontrollera din puls. Om någon skillnad mellan din storlek och fostrets tillväxt markörer upptäcks kan din läkare göra en ultraljudsundersökning för att undersöka orsaken. Enligt Baby 2 Se, det finns två orsaker till foster undervegetationen. Den vanligaste orsaken, cirka 70 procent, är tidig födsel. De övriga 30 procent av spädbarn är fulla sikt, men inte växa normalt i livmodern.

Du behöver:
tidning
. Penna.
Kalender.

Birth Defect

Ungefär en av var 12 barn som föddes i USA är underviktig, enligt March of Dimes, och kan drabbas av fostrets ben eller hjärtsjukdom. Även infektioner, bakterier kan virus eller parasiter i livmodern störa utvecklingen. Vissa infektioner inkluderar vattkoppor och cytomegalovirus i fostret som kan störa fostrets tillväxt. En annan orsak till fostrets undervegetation är navelsträngen, moderkakan och medfödda missbildningar. Placenta-problem kan minska blodflödet och näring till fostret.

Vikt Nutrition

ålder och vikt kan påverka fostrets tillväxt. Till exempel kan en mors vikt innan graviditeten stör utveckling om hon är underviktig. Om en mamma är över 45, eller yngre än 20, kan dessa ålder faktorer orsakar undervegetationen. Dessutom, enligt Baby 2 Se en kvinna ungefär tre gånger mer vilja ha ett foster som inte växer normalt om hon inte har fått minst 22 pounds under graviditeten.

kroniska hälsoproblem

En bieffekt i en kvinna som lider av en kronisk sjukdom kan fostret undervegetationen. De typer av sjukdomar som kan påverka fostret är kroniska njur-eller blodsjukdomar fartyg. Dessutom kan diabetes och kroniska lung-, hjärt-och högt blodtrycksproblem minska normal fostertillväxt.

Andra orsaker

En kvinna som röker, enligt Baby 2 Se, är upp till tre gånger större risk att få ett foster det betyder inte vinna vikt i livmodern. Dessutom kan alkohol, smärtstillande och droger som kokain påverkar fostrets födelsevikt. Socioekonomiska problem, som brist på utbildning och mödravård, är också associerade med fetala undervegetation.

Innan Problem /Nuvarande situation

En mamma som hade en tidigare tidig födsel är också riskerar att få ett till barn som lider av foster undervegetationen. Dessutom kan en kvinna gravid med tvillingar eller multiplar ha barn som inte har normal födelsevikt. En kvinna med en liten ram eller skelettet kan också ha ett barn med låg födelsevikt.

Previous:nothing Next:Hur snart kan du berätta vilket kön barnet är?

Relaterade artiklar


 • vårdnivåer i hemtjänst
 • sätt att identifiera och behandla ett barns astma attack
 • hur man hittar en tricare leverantör
 • tvingade klimakteriet
 • Vad är levande löss ägg?
 • rensar upp dålig akne
 • tecken och symtom på astma baby
 • stadier av klimakteriet
 • Fakta om mammografi
 • hur man kan öka min vattenintag
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com