stegen i en synundersökning

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-07-07
En ögonundersökning är en serie tester som utförs av en optiker för att säkerställa att du har förmågan att se och fokusera på nära och avlägsna objekt. Om din synundersökning är mindre lyckade, kommer din optiker förskriva korrigerande linser för att hjälpa dig att se bättre. En synundersökning består av ett antal steg i vilka din läkare undersöker dina ögon och syn

Vad ta med till synundersökning

Om detta är ditt första besök på optiker bör man ta med din försäkring kort. En remiss behövs om din primärvårdsläkare Ni hänvisade till ögonläkare. Den remiss kan du få en rabatt på samarbete betala. Ditt första besök på optiker kommer att ta längre än vanliga tentor på grund av de ytterligare steg som kommer att äga rum. Ta med din journal, om du har några. Dessutom måste du göra en självrisk för testet.

Synundersökning

När du har gett receptionisten din medicinska information som du kommer att tas till skrivsalen. I rummet kommer det att finnas en stol och utrustning som kommer att användas vid undersökningen. De optiker kommer i och utföra en rad tester på dina ögon. Din läkare kommer att skina ett ljus i ögat att undersöka elev. Enligt allaboutvision. com, måste du gå igenom en retinoskopi under granskningen. Under retinoskopi kommer lamporna i rummet svag och du kommer att få höra att fixera på ögat diagrammet på väggen. Standarden öga diagram är de med stora "E" längst upp i diagrammet. Medan du är fixerade vid ögat diagrammet kommer optiker lysa en stråle av ljus in i ögat för att testa hur ljuset reflekterar från ögat.

Olika tester under synundersökning

Tillsammans med retinoskopi finns finns en mängd provtagningar som din optiker kan utföra för att testa din syn och avgöra ditt recept. Allaboutvision. com anges att optiker kan använda en autorefractor att omedelbart avgöra ditt recept. En autorefractor utvärderar exakt hur en bild är fokuserad på näthinnan. Näthinnan är där bildbehandlingen sker. Med detta test är huvudet stabiliseras i en haka vila medan du tittar på en bild. Ett annat vanligt test är locket test. Med höljet testet kommer optiker handen du en Ögonlapp och berätta för dig att fokusera på ett objekt samtidigt som det täcker en av dina ögon. Medan du gör detta kommer läkaren att följa flödet av varje ögat när de nyfunna ögat har att fixera på målet. Också med locket testet, kan läkaren be dig att täcka ena ögat och titta på ögat diagrammet på distans. Läkaren kommer att instruera dig att recitera bokstäver på varje rad för att avgöra hur bra (eller dåligt) din syn är. Läkaren kommer att utföra detta test på varje öga.

Previous:nothing Next:hälsoproblem från nagelbitning

Relaterade artiklar


 • hur man hittar en tricare leverantör
 • hur du utför en prostata tentamen
 • massage för män
 • vad är bio feedback?
 • Solarier & graviditet
 • hantera minnesförlust
 • karpaltunneln lättnad under graviditeten
 • hälsoproblem från nagelbitning
 • Varför är det viktigt att ha en balanserad kost?
 • tidiga perioden symptom
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com