struktur av ortopediska skor

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-07-29
Ortopediska skor är skor som ger medicinska fördelar och bidra till att förebygga smärtsamma problem uppstår. De är byggda för att passa många olika storlekar fötter och har ortopediska egenskaper som hjälper tröst fötter och stödja dem. Det finns många märken av ortopediska skor på marknaden och även anpassade dem tillverkade av en avgjutning av fötterna

Identification

För att identifiera ortopediska skor, leta efter en längre mediala disk (fast förlängning av insidan av skon), en rocker ensam, mjuk, andas läder konstruktion, extra djup insidan av skon och ett komplett utbud av bredder och längder för att passa en mängd olika fötter.

Funktion

ortopediska skor är uppbyggda för att kontrollera patologiska funktioner i fötterna. Dessa skor ändra gångart genom avlägsnande av böjningar av foten genom att ha en liten rocker-bottom sula och utökade mediala räknare. Denna typ av tunga rullar foten något i stället för att spänna den, distribuera stress från tå till häl, den utvidgade motverka hindrar foten från att rulla inåt. Mjuk, förhindrar andas foder fukt och bakterier från att ansamlas i skon.

Storlek

Dessa skor körs i ett komplett utbud av bredder och längder. Till skillnad från gatan skor, ortopediska skor uppbyggda för att passa extremt smala eller breda fötter och längder som överstiger normala affären skostorlekar. Ortopediska skor kommer i extra djup och dubbla djup för att rymma fot med betydande omkrets eller för att passa skräddarsydda ortoser inuti.

Fördelar

Strukturen i dessa skor är hjälp för att minska smärtor i samband med mul problem som plantar fasciit, bunions, hälsporre, metatarsalgia, fotled smärta och gikt. Dessa skor är särskilt användbara för diabetiker med neuropati. Strukturen på dessa skor skyddar diabetiker från neuropatisk sinnesdefekter som kan leda till sår och amputationer.

Varning

ortopediska skor bör monteras av proffs som fotvårdsspecialister, pedorthists (C-PEDS) eller kvalificerad terapeutisk sko montörer. Dessa hälso-och sjukvårdspersonal kan försäkra korrekt dimensionering och passa på skorna och se till att alla medicinska behov som sig bör. Om du är osäker om den passar på dina skor, eftersom det gäller ditt hälsotillstånd, boka ett besök med en läkare.

Expert Insight

Diabetiker med villkor som neuropati, historia sår, fot deformitet, förhårdnader bildas och vissa förutbestämda villkor kan kvalificera sig för Medicare eller försäkringar för att täcka ortopediska skor. Du bör rådfråga en läkare för att se om du uppfyller kraven för ett par skor och om ortopediska insatser är nödvändiga.

Previous:nothing Next:diet för hyperthyroid patienter

Relaterade artiklar


 • Hur system i kroppen tillsammans?
 • Vad är levande löss ägg?
 • spädbarn lungsjukdom
 • passiv rökning och astma hos barn
 • vanliga frågor om nikotin
 • muskler som används i andning
 • Essure förfaranden
 • define cellmembranet
 • barnastma näring
 • bröst information
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com