hemorrhoid behandling för barn

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-08-07
Hemorrojder bildas när venerna i anus svullnar. De kan orsaka klåda, sveda, blödning och smärta som gör även de enklaste uppgifter nästan outhärdlig. Trots att de vanligen inte lika allvarlig hos barn såväl som vuxna, och oftast klara upp på egen hand, det finns tillfällen då behandling är nödvändig för att befria barnet från obehag i samband med hemorrojder

Analt Care

Använd våtservetter istället för torr toalettpapper för att torka efter en avföring. Detta kommer att minska överdrivet gnuggande och hårda torka i anal region. Håll anala området ren och torr som bästa möjliga. Undvik att använda tvål när du badar barnet och klappa det anala området torrt med en handduk efter bad. Barn bör uppmuntras att ha en avföring så fort de känner att uppmana, eftersom motstå denna drift kan orsaka förstoppning, som kommer bara att irritera hemorrojder. Dessutom försöker begränsa den tid barnet sitter på toaletten för att mindre än fem minuter för att undvika onödiga ansträngande.

Hem Rättsmedel

Det finns för närvarande inga over-the-counter hemorrhoid krämer lämplig för användning på barn. Det finns dock flera hem behandlingsalternativ som kan användas för att lindra smärta och obehag i samband med hemorrojder hos barn och främja snabbare läkning.

Administrera barns eller spädbarn ibuprofen att hjälpa till med smärta och inflammation. Var noga med att kontakta din läkare eller apotekspersonal för korrekt dosering för ditt barns ålder och vikt. Ha barnet suga på ett SITTBAD i 20 till 30 minuter flera gånger om dagen. Du kan köpa en SITTBAD som passar rätt över wc-stolen från de flesta Drug Stores. Om du föredrar kan du fylla ditt badkar med cirka 4 inches varmt vatten och ha barnet suga. Dessutom kan du lägga till havremjöl pulver till SITTBAD att ge lugnande lättnad. Majsstärkelse kan strös över den anala regionen för att kontrollera överdriven klåda. Applicera is inlindad i en handduk för att det drabbade området under cirka fem minuter för att ge lindring från smärta och obehag. Vaselin kan appliceras direkt till rektum att låta avföringen att passera lättare och förhindra irritation under en avföring. Håll ditt barn aktivt för att förbättra blodcirkulationen, stärka musklerna och öka immuniteten.

Diet

En kost rik är fiber är mycket viktigt vid behandling av hemorrojder hos barn och hindra dem från att bildas i första hand. Hemorrojder hos barn är ofta gånger en följd av förstoppning, som orsakar härdade avföring och filterdukar under tarmrörelserna. Fiber främjar regelbundna tarmrörelser och minskar förstoppning. Färsk frukt och grönsaker, spannmål med hela korn och bröd, råris, fullkornspasta, nötter, frön, bönor och linser är några exempel på livsmedel som innehåller mycket fiber. Undvik serverar livsmedel som främjar förstoppning som mjölk, ost, glass, kakor, kakor och förädlade livsmedel. Barnet bör dricka mycket vätska under dagen, helst vatten eller juice. Ge inte ditt barn koffeinhaltiga drycker som te eller läsk, eftersom dessa har ett diuretikum i dem, vilket drar vatten från kroppen.

Previous:nothing Next:bedrail risker för äldre

Relaterade artiklar


 • hjälp med att få motivation att leva hälsosamt
 • Effekterna av Tylenol kall & hosta under graviditeten
 • kommer att mögel i mitt hem gör mig sjuk?
 • tecken och symtom på astma baby
 • Varför är det viktigt att ha en balanserad kost?
 • Vilka är de viktigaste organen i utsöndringsorganen systemet?
 • hur du utför en prostata tentamen
 • huvudvärk under klimakteriet
 • vad som väntar under en prostata tentamen
 • dagliga kosten för en gravid kvinna
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com