hur att få arbete på 37 veckor

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-08-26
Graviditet är en lång och mödosam väg att gå. Även om du är glada att hålla dig nya paket av glädje, av 37 graviditetsveckor, är du redo att ringa din kropp själv igen. Det finns inte bara värk och smärta i överflöd att brottas med, finns det rund mage i vägen för att göra dagliga uppgifter. Det finns sätt att skynda på processen och få ditt eget arbete. Men innan du tar denna uppgift, kontakta din läkare för att se till att du och ditt barn är redo för förlossningen

Du behöver:.
Ricinolja.
Sex.
Motion.
Oxytocin.


1.
Ha sex. Även om din överdimensionerade mage och bebis som sparkar och slår du på en regelbunden basis inte exakt sätta dig på humör, kan sex bara hjälpa inducera förlossningen. Din kompis spermier innehåller prostaglandiner, som är hormoner som hjälper till att stimulera värkarna.
2.
Be din läkare att strippa dig. Av din membran som är. Denna process liknar en vaginal undersökning, med din läkare sätter in behandskade fingrar inne i livmoderhalsen, skrapa bort fostervatten membran från livmodern. Man tror att gör detta släpper prostaglandiner, att förbereda kroppen på arbetskraft. Du kan uppleva vissa kramp från detta förfarande.
3.
Ta en promenad. Den gungande av dina höfter från sida till sida hjälper flytta barnet på plats, medan gravitationskraften från din upprätt läge hjälper till att förverkliga barnet i bäckenet. Detta är den mest effektiva för kvinnor som redan upplever små sammandragningar men som fungerar ännu inte fullt utvecklad arbetskraft.
4.
Stimulera dina bröstvårtor. En av de mest populära mediciner används för att inducera kvinnor på sjukhuset pitocin. Men du kan lätt göra din egen pitocin genom att massera dina bröstvårtor. Denna rättsakt frigör oxytocin, den naturliga formen av pitocin. Det bör noteras att denna form av förlossningsinduktion endast bör användas under avisering av din läkare, det kan orsaka långa, starka livmodersammandragningarna som kan resultera i en dämpning av fostrets hjärtfrekvens
5
Drick lite ricinolja. Några gamla skolan läkare och barnmorskor kommer svär effektiviteten av ricinolja För att inducera förlossningen. Man tror att det gör att musklerna i tarmarna, som omger livmodern, till kramp, detta sedan kan leda till arbete. Helt enkelt blanda 1-4 uns av ricinolja med sex uns av apelsinjuice och dricker så snabbt som möjligt för att undvika inte-så-angenäm smak.

Tips och varningar


 • Det är viktigt att komma ihåg att medan vissa av dessa metoder har arbetat för en del människor, kan de inte fungerar för alla. Du bör också kontakta din läkare innan du försöker förmå ditt arbete, särskilt tre veckor för tidigt. Det kan utgöra en risk för ditt ofödda barn.


 • Previous:nothing Next:pubertet fakta

  Relaterade artiklar


 • hälsoproblem från nagelbitning
 • tidig implantation spotting
 • steroider för astma hos barn
 • vikten av att tvätta händerna
 • hur man får barnen att tvätta händerna
 • barnastma näring
 • hög risk ålder för graviditet
 • mat mögel fakta
 • huvudvärk under klimakteriet
 • hem rättsmedel för huvudet löss
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com