hur man ska bekämpa trötthet med 6 beprövade metoder

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-08-04
! Bekämpa trötthet med de här tipsen nedan

Du behöver:.
Pålitlig partner eller vän
Trusted läkare.


1.
Ät kalorifattig mat för att bekämpa trötthet. Mumsa på kalorifattig mat och snacks som fullkorn bakade tortillas, kringlor, eller skivor äpple inte bara trottoarkanter din hunger, men stimulerar trigeminusnerven signaler hjärnan att frigöra serotonin, den glada humör booster, så att det sätter stopp för att göra dig sömnig och gör din ämnesomsättning trög.
2.
Cure trötthet med Neti Pot. Hur? Nässköljningskannorna spola ut din näshålan av slem ansamlas. Täppt näsa och överflödigt slem bidrar till kallt och allergier och kan definitivt leda till att dränera din energi. Täppt näsa kan leda till förlust av sömn och rastlöshet under dagen. När du inte får tillräckligt med sömn så att kroppen kan fungera under dagen, blir din kropp försvagad och mottagliga för flera sjukdomar som kan vraket förödelse på din energi.
3.
Behandla trötthet med en tesked honung varje dag. Studier har visat att honung ger dig en snabb naturlig energi booster som inte kommer att vara hög i kalorier som koffein. Honung är mycket hälsosammare för kroppen som koffein och ger jämn energi utsläpp som inte kommer att krascha dig som koffein skulle.
4.
Sätter blommor i ditt hem och arbetsplats. Än en gång har studier visat den kraftfulla påverkar att blommor har på människor eftersom det inte bara väcker en uppskattning för naturen och dess skönhet, utan för att människor är naturligt trådbunden att svara på blommorna förmåga att producera frukt och honung. Enligt Pantone Color Institute, blommor av en ljus eller varmare nyans peka på binjurarna för en snabb träff med energigivande adrenalin.
5.
Passa på att vara en bekymmersfri barn igen . Sätt räkningar och de dagliga påfrestningar åt sidan för ett par minuter och plocka upp din favorit video eller brädspel. Om du inte har varken eller, titta på en rolig sitcom. Skratta och ha roligt kan bota sjukdomar och depression stater känslor. När du skrattar speciellt, du är kittlande hjärnans humör booster, hypothalamus när den släpper naturliga endorfiner att öka din energi för upp till 30%.
6.
Slutligen, bekämpa trötthet genom att ta time out för att lukta på örter. Färsk mynta och rosmarin är snabba hämta mig ups när du känner dig själv blir dåsig eller trög. Studier har visat att människor som behövde extra energi för koncentration bättre resultat på tester än de som inte tog en pust. Hälso-specialister förklara att alla de örter beröm ursolic syra som är ansvarig för att skapa uppmärksamhet i hjärnan.


Previous:nothing Next:hur du förbättrar din plan vård

Relaterade artiklar


 • om sura uppstötningar och astma hos barn
 • drogmissbruk kontra drogmissbruk
 • define antikroppar
 • morgon huvudvärk hos barn
 • stänkblödning efter förlossningen
 • hur man ska bekämpa trötthet med 6 beprövade metoder
 • Vilka är farorna med att dricka mjukt vatten?
 • muskler som används i andning
 • Så för att lindra din förstoppning naturligt
 • gulsot hos barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com