hur man stoppar influensa och förkylningsvirus omedelbart

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-08-05
Med den nya influensasäsongen på oss, är det nog bra att vi lär oss så mycket vi kan om vad som orsakar förkylningar och influensa, hur man ska förhindra spridning av dessa virus och bakterier, och vad man ska göra om vi tror att vi har fått ett virus För att stoppa den i vårt system.

Det finns en teori som kom ut många år sedan, som tas fram av en läkare som uppenbarligen var väldigt engagerade i forskning av spridning av virus, Dr Richard Simmons. Även om hans teori kom ut omkring 1928, har mer forskning gjorts på det under årens lopp här och där, särskilt i Tyskland, och slutsatser kom ut samma. Förkylningar och influensa är fångats av virus kommer in i hörselgången och i systemet i den mottagande genom att väg. Det vidare angavs att detta är det enda sättet dessa virus kommer in i kroppen, inte genom ögon, näsa och mun, som gemensamma tro har lärt oss.

Grund av detta finns det en terapi att du kan göra hemma för att stoppa förkylning och influensa virus om du känner att du kommer ner med det. Det rekommenderas att du börjar behandla vid första tecken på sjukdom eller symptom för den största effekten, och man uppskattar att det är 80% framgångsrik i att stoppa symtom, ofta inom två till tre timmar.

Detta är säkra för barn, men det rekommenderas att du gör ytterligare forskning på nätet för att samla in ytterligare information om du kan, och se nedan för att behandlingen i sig

Du behöver:.
Väte peroxid, 3% (drugstore-butiker, det).


1.
Ligg på sidan och sätta några droppar väteperoxid i örat. Du kan använda en pipett eller om ditt mål är bra, korken halvfull fungerar bra. Bara dumpa den i. Håll en vävnad hands. Du kommer att känna den bubbla och pop, men inte berörda, eftersom det är dödar bakterier och bakterier i hörselgången. Det gör inte ont. Det är kallt kan det kittla, och man kan även göra dig lite yr när du ligger där, men det kommer att klarna upp efter din behandling.
2.
Låt väteperoxid i örat i upp till fem minuter och rinna ner i vävnaden. Om du kunde fortfarande höra aktiv popping och fizzing när du tömde ut det, göra det en andra gång.
3.
Gör samma process med det andra örat.
4.
Upprepa behandlingen var 3-4 timmar om du redan har symtom. Du kan må bra av nästa dag.

tips och varningar


 • http://www. healingdaily. com/exercise/hydrogen-peroxide-in-ears. htm är en webbplats som talar om öra /influensa anslutning. Det finns andra som diskuterar detta. Kontakta din läkare om din hälsa. Detta är inte att ersätta behandling av legitimerad läkare för diagnos och lämplig rådgivning.
 • Håll fingrarna ur öronen.
 • som en förebyggande för influensa /kalla årstiden, du kan vilja ställa några droppar i varannan dag eller så, eller när du har varit i nära kontakt med andra människor som kanske blir sjuk.


 • Previous:nothing Next:hur man kan minska dina utgifter för vård

  Relaterade artiklar


 • stänkblödning efter förlossningen
 • Definitionen av en hjärt cykel
 • hur man kan förhindra seniorer från att falla och inte kan få upp
 • gör det själv fysiskt och känslomässigt föryngring
 • löss diagnos
 • hur man kan öka min vattenintag
 • hur man medlidsamt hjälpa åldrande föräldrar
 • vad är orsakerna till prostatacancer infektion?
 • effekter av Alzheimers sjukdom på familjen
 • Hur fungerar den muskulösa systemet att fungera?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com