kroppslukt från svettningar och klimakteriet

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-08-14
Den giftiga avfall som utsöndras från kroppen, i form av svettningar eller svett, har oftast ingen lukt. Leder dock långvarig exponering för förfall och bildandet av bakterier i svett. Dessa bakterier kan avge en stickande lukt. Kroppslukt kan vara ett resultat av dålig hygien, men det kan också vara tecken på en underliggande hälsotillstånd som klimakteriet

klimakteriet

Klimakteriet är ett naturligt fenomen som inträffar i kvinnans kropp. Det sätter ett permanent stopp för menstruation och fertilitet. Den kvinnliga kroppen förändras och producerar mindre östrogen.

Menopaus och svettningar

Menopausala svettning är en indikator på förändringarna i kvinnans kropp. Dessa förändringar är hänföras till produktionen av äggstockshormoner och hormoner produceras i hypofysen. Under denna period på att äggstockarna blivit mindre känsliga, vilket leder till en nedgång i östrogenproduktion. Detta hormonell obalans i kroppen kan resultera i klimakteriet svettning. Lägre nivåer av östrogen påverkar hypotalamus (den värme som reglerar område i hjärnan) och alstra kraftig värme, vilket leder till överdriven svettning.

god hygien under klimakteriet

Överdriven svettning under klimakteriet kan öka kroppslukt hos kvinnor. Bakterier frodas och föröka sig i svett under klimakteriet. Metabolismen kan långsamt på grund av hormonell obalans, också bidrar till lukt släpptes av kroppen och dess vätskor. Mul lukt och dålig andedräkt kan också förekomma. Dessa obehagliga biverkningar av klimakteriet kan hanteras genom att hålla kroppen ren, tvätta armhålorna och fötter flera gånger om dagen, och avgifta kroppen. Ökad fiberintag kan hjälpa till att spola ackumulerade gifter, klar förstoppning problem och leda till mindre kroppslukt.

Andra rättsmedel

Supermarkets och apotek är laddade med parfymer och deodoranter för att bekämpa kroppslukt. De dödar antingen lukt-producerande bakterier eller dölj lukten. Men allergier mot olika dofter är vanligt.

Tillägg

Kosttillskott är ett annat sätt att minska dålig kroppslukt. Gifter ansamlas i kroppen, såsom ammoniak och sulfider, speciellt under klimakteriet. Zink kan användas för ett tillägg för att eliminera toxiner och minska kroppslukt.

Previous:nothing Next:Den genomsnittliga åldern för klimakteriet

Relaterade artiklar


 • diastas recti komplikationer
 • sömnstörningar hos barn
 • hur du håller koll på din menstruationscykel
 • naturliga astma behandlingar för barn
 • hur man kan sluta röka för det kristna
 • astma inom jordbruket
 • orems omvårdnadsteori
 • naturliga vitaminer för klimakteriet
 • vad är bio feedback?
 • hur man medlidsamt hjälpa åldrande föräldrar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com