sätt att främja bröst tillväxt

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-08-06
Det finns ett antal sätt att främja bröst tillväxt. På den naturliga sidan, kan utöva öka storleken på musklerna som stödjer brösten, vilket resulterar i uppkomsten av en fylligare byst linje. Örter kan bidra till att uppmuntra hormonella produktion i kroppen som kommer att resultera i förhöjning av bröstvävnad och storlek. I vissa fall kan en läkare ordinera hormoner för att stimulera tillväxten av bröstvävnad och öka bröst

Örter

Örter används ofta för bröstet och byst förbättring, med Gröna Apoteket Herbal Handbook. Även om varje ört är olika, många verk av antingen utlösa östrogenproduktion eller erbjuda de byggstenar för att hjälpa din kropp att producera östrogen och andra hormoner som är en del av bröstförstoring. Örter som främjar bröstförstoring inkluderar wild yam, fänkål och fänkålsfrön, Saw Palmetto och bockhornsklöver. Även om dessa örter kan fattas individuellt, de är ofta blandas in egna formler särskilt utformat för att uppmuntra tillväxten av bröstvävnad. Örter uppmuntra tillväxt bröstvävnad genom att öka kroppens naturliga hormonproduktion, men tillväxten är mer skonsam och naturlig än hormontillskott.

Hormoner

Hormon kan vara effektivt för bröstförstoring, enligt Breast-Plastic-Surgery. com . Men hormoner är bara tillgängliga genom recept och måste ges av en läkare. Bröstförstoring hormonbehandlingar liknar hormonella preventivmedel behandlingar, men använder en annan balans av kvinnliga hormoner för att främja tillväxten av naturliga bröstvävnaden.

Motion

Ett antal övningar kan bidra till att förbättra din byst linje. Även om dessa övningar kommer inte att förstora brösten eller ändra sin form, eftersom brösten innehåller inga muskler, att bygga upp musklerna under brösten kan förbättra dina övergripande definition. Bra övningar för bröstförstoring inkluderar PEC pressar, pressar fjäril eller bröstmuskeln pus-ups. Dessa övningar är desamma som män använder för bröstet augmentation. Använd lättare vikter och göra flera uppsättningar av mellan sju och 15 repetitioner. Även om många övningar är bättre gjort i ett gym, armhävningar och pressar våningen med två 3-till 5-lb. stumma klockorna kan göras hemma. För att göra golvet pressar, ligga på golvet med en dum klocka i varje hand. Förlänga armarna rakt upp tills de är helt förlängs. Upprepa denna 12 till 15 gånger.

Previous:nothing Next:hur man tycker om friluftsliv med allergi astma

Relaterade artiklar


 • Essure förfaranden
 • hur man kan sluta röka för det kristna
 • svår astma hos barn
 • vad som orsakar artrit hos barn?
 • hur man kan öka min vattenintag
 • astma ansträngningsutlöst symtom
 • skallskador hos barn
 • stadier av klimakteriet
 • hur de kan skydda barn från influensa
 • hur man ska bekämpa trötthet med 6 beprövade metoder
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com