10 sätt att få arbetskraft

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-09-05
När du kommer till sista veckorna av graviditeten, är du förmodligen känner dig trött, varm, öm och bara angelägen om att få ditt barn i din famn. Medan ditt barn har sin egen tidtabell och ingenting kommer att leda till arbete innan han är redo, kan du prova några olika sätt att få arbetskraft som kan få saker och ting när man är nära mållinjen.

Accupressure

Akupressur är en gammal kinesisk konst som använder tryckpunkter för att stimulera kroppen. Du kan bege dig till en professionell, eller så kan du prova det själv, genom att gnugga bandet ansluter din tumme och pekfinger i en cirkulär rörelse i 60 sekunder var 2 minuter för att stimulera värkarna.

Bröstvårtan stimulering

Nippel stimulans, genom manuell stimulering eller från en bröstpump, släpper en kvinnas oxytocin i hennes kropp, som är det hormon som orsakar sammandragningar. Utfärdat vid rätt tidpunkt i graviditeten, kan det faktiskt börja arbete eller framsteg det till en produktiv punkt.

Ricinolja

Ricinolja har använts i århundraden som ett sätt att ge skjuts arbetskraft. Oljan skapar prostaglandiner i livmodern för att starta värkarna. Dock bör försiktighet iakttas, eftersom ricinolja kan orsaka diarré och kramper, inte trevligt i samband med förlossning

kryddstark mat

Många kvinnor vänder sig till kryddstark mat som ett sätt att utvecklas i sammandragningar i slutet av arbetskraft. . Kryddstark mat stimulera matsmältningen genom capsaicins, vilket frigör mer av de viktiga prostaglandiner i livmodern.

Massage

De senaste veckorna av graviditeten är särskilt spända. Se en massageterapeut som specialiserat sig på prenatal massage för att vara avslappnad i ett tillstånd där ditt arbete kan börja. Stresshormoner kan faktiskt hämma värkarbetet, så försök att vara så avslappnad som möjligt.

Sex

Om ändå tillräckligt bekväma för dig och din partner, anser engagera sig i kön. Den kvinnliga orgasmen kan hoppa starta sammandragningar. Det kan också bidra till att mogna livmoderhalsen som förberedelse för leverans, vilket är anledningen om möjligt, bör du fortsätta att ha sex under hela graviditeten om inte avrådde från din läkare.

Örter

Vissa örter, när det tas i komplettera eller te form, kan bidra till att mogna livmoderhalsen och förmå labor. Dessa örter inkluderar silverax, blå Cohosh, röda hallonbladsté och jättenattljusolja. Innan du tar, kolla med din vårdgivare, som vissa örter anses läkemedel.

Motion

Going for en rask promenad runt kvarteret eller går genom gallerian är ett skonsamt form av motion som kan inducera arbetskraft. Trycket från bebisen nedåt på livmoderhalsen kan sparka starta värkarna.

Pineapple

Pineapple har använts i åratal för att mogna livmoderhalsen genom att stimulera prostaglandin hormoner. Ju mer mogen livmoderhalsen är, desto lättare blir det att gå in arbetskraft och leverera din baby.

Pitocin

Pitocin är ett läkemedel som används i sjukhusmiljö från en intravenös dropp som är syntetisk version av oxytocin. Detta kan användas när modern är försenad och behöver sättas igång med sin läkare. Det är snabbverkande och efterliknar kroppens egna hormoner för att börja arbetet.

Previous:nothing Next:sätt att stoppa svettiga handflator

Relaterade artiklar


 • hur man kan sluta röka cigarrer
 • förmåner för barn som spelar instrument
 • orems omvårdnadsteori
 • diet för hyperthyroid patienter
 • hur man kan minska dina utgifter för vård
 • define hjärtfrekvens
 • livscykel och växande skeden av en människa
 • moderns kost under graviditeten
 • Definitionen av en hjärt cykel
 • barn munsårsbehandling
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com