Medicare riktlinjer

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-09-22
Medicare är en sjukförsäkring program som ger grundläggande sjukförsäkring för pensionärer över 65 år, personer under 65 år som lider av vissa funktionshinder och de som i alla åldrar som har end-stage renal disease. Centers for Medicare och Medicaid administrera programmet. Medicare har fyra sektioner: sjukhus försäkring, sjukförsäkring, sjukhus och medicinska kombineras och receptbelagda läkemedel täckning. Sektionerna är märkta Medicare A, Medicare B, C Medicare och Medicaid D.

Historia

Den Medicare sjukförsäkring programmet blev lag den 30 juli, 1965 av president Lyndon Baines Johnson. Det undertecknades vid Truman biblioteket i Independence i Missouri för att hedra förre president Harry Truman, som först föreslog ett nationellt program sjukförsäkring 1945. Medicare Modernization Act, som skapade en Medicare-programmet receptbelagt läkemedel, blev lag 2003 av president George W. Bush.

Sjukhusförsäkring

Medicare Part A sjukhusets försäkring, och om du eller din make betalas Medicare skatter under ditt yrkesverksamma år, det finns ingen månatlig premie. Det finns ett samarbete betala för den sjukhusräkning. Många pensionärer väljer att köpa ett Medicare tillägg plan från en privat försäkringsgivare, vilket skulle täcka samarbete betala.

Doktor Räkningar

läkarräkningar omfattas av Medicare Part B. Dessa skulle normalt vara läkare, öppenvård och andra tjänster som inte omfattas av Medicare Part A. Vissa förebyggande tjänster omfattas av del B, såsom fullständig fysisk undersökning när senior uppnår 65 år och studerar vid Medicare. Användare måste registrera sig del B och betalar en månatlig premie som varierar beroende på din inkomst. Den månatliga premien varierar också från år till år beroende på ökade kostnader hälso-och sjukvård nationellt. Det finns ett samarbete lön, som kan omfattas av ett Medicare tillägg försäkring köps från en privat försäkringsgivare.

Medicare Advantage

Medicare Part C kombinerar sjukhus och läkare sektioner i ett program som heter Medicare Advantage. Denna typ av program erbjuds pensionärer av privata sjukförsäkringsbolag. Normer för täckning fastställs av regeringen. Planerna måste erbjuda täckning för medicinskt nödvändiga tjänster och godkännas av Medicare. Dessa försäkringar kan ta betalt för samarbete betalar, koassurans och självrisker. Dessa avgifter kan variera för de olika tjänsterna.

Recept

receptbelagda läkemedel täckning, Medicare Part D, erbjuds till någon i original Medicare. Privata försäkringsbolag som har godkänts av Medicare erbjuder en mängd olika planer för läkemedel täckning. Företagen ger ett läkemedel Formulary, eller listan över läkemedel, som hjälper dig avgöra om receptbelagda läkemedel du behöver omfattas av deras plan. Inskrivningen börjar den 15 november varje år och löper till 31 december. Ett samarbete betala krävs med många av de planer. Medicare. gov har sjökort i de olika planer som erbjuds, de arrangeras av staten för att göra ditt val enklare (se Referenser)

Medicare frågor

Medicare erbjuder äldre medborgare sjukförsäkring till en rimlig kostnad. . Programmet är stor och har många regler och förordningar. Medicare har försökt att besvara många av de genomsnittliga personer frågor vid Questions. medicare. gov (se Resurser.

Previous:nothing Next:kost & fysisk kondition

Relaterade artiklar


 • sätt att sova bättre
 • skälen till frekvent urinering i en kvinnlig
 • effekter av dopamin
 • Graviditet & lågt antal blodplättar
 • undervisning förebyggande av astma exacerbation hos barn
 • kan rotavirus bero på smuts?
 • hur man: inte en: gymnastiksal - idiot!
 • Varför är det viktigt att ha en balanserad kost?
 • Kan man bli gravid före eller efter din mens?
 • definiera puberteten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com