naturliga sätt att stoppa överdriven svettning

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-09-14
För många människor är överdriven svettning problem varje dag. Det kan orsaka besvärande lukt och oro för att gå ut offentligt. Medan många kommersiella deodoranter är utformade för att bromsa mer än svett, kanske du vill prova några naturliga och kanske säkrare sätt att hjälpa till med problemet

Du behöver:. .
Mycket vätska
Vila.
En termometer.

Baby Powder

Baby pulver är ett billigt och enkelt sätt att hjälpa till att kontrollera överdriven svettning. Pulvret absorberar svett så snart det visar sig, vilket skulle förebygga pinsamt lukt eller fläckar. Det stannar inte svettas, men det kan hjälpa när väta börjar. Babypuder är också användbart om du svettas på en massa områden, till exempel ryggen eller låren. Enkelt damm pulvret på över hela kroppen.

Rova Juice

Rova juice kan vara ett effektivt sätt att kontrollera överdriven svettning. Skala en färsk kålrot, riv köttet och pressa ur saften. Applicera juice direkt till armhålorna och andra områden som svettas mycket. Kålrot juice kan också vara full för detta ändamål. Det fungerar genom att minska aktiviteten nivån på svettkörtlarna i kroppen.

bakpulver

En naturlig och billig åtgärd för överdriven svettning är bakpulver. Det funkar på samma sätt som baby pulver gör, genom att absorbera svett som det släpps. Applicera bakpulver ett par gånger i veckan till problemområden. Det rekommenderas inte för mer frekvent användning eftersom det kan irritera huden.

Kostförändringar

Förändringar i kosten kan orsaka överdriven svettning, så det är viktigt att titta på vad du äter. Många livsmedel är kända för att orsaka kroppen att arbeta hårdare i sin tur orsakar fler svettning. Vissa av dessa livsmedel är vitlök, lök, stark sås, vissa kryddor och koffein. Cutting dessa livsmedel ur din kost kan hjälpa till att stoppa överdriven svettning. Dricka mycket vatten kommer också att bidra till problemet genom att spola bort några dåliga lukt förknippas med svett.

Previous:nothing Next:Hur många procent av rökare sluta framgångsrikt?

Relaterade artiklar


 • Effekterna av Tylenol kall & hosta under graviditeten
 • böna utöva rutiner
 • fosterutveckling steg
 • diastas recti komplikationer
 • tecken på astma hos nyfödda
 • behandling för låg spermiernas rörlighet
 • alla sätt om hur man sluta röka
 • hur man har mycket energi och sluta vara så trött
 • tidigt födda barn och riskfaktorer
 • hår drogtest faq
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com