sätt att stoppa svettiga handflator

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-09-05
Ångest, genetik och miljö kan alla bidra till svettiga handflator. Enligt svettiga-palms. com är palm svettning också känd som palmer hyperhidros, eller överdriven svettning hand, och är den vanligaste typen av hyperhidros. Palm svettning kan orsaka obehag och skam, speciellt när svåra. Lyckligtvis finns det flera sätt att behandla detta tillstånd.

Akupunktur

Akupunktur är en holistisk alternativ för behandling av svettiga handflator. Enligt acufinder. com, en intervju som innehåller frågor om hur, vad, var och när du svettas inträffar kan vara nödvändigt innan behandlingsstart. Utövaren kan också utföra en fysisk undersökning. Under akupunktur, vissa punkter på kroppen genomborrat att reglera kroppens svettning mekanism.

Botox

Botox är ett protein som agerar på korsningen av en särskild nerv och muskel, vilket gör muskeln mindre aktiva. För att minska svettiga handflator, är Botox sprutas in i handflatan för att blockera frisättningen av en kemikalie som stimulerar svettkörtlar. Botox är inte permanent botemedel mot svettning. Någon som väljer detta alternativ måste få en injektion av Botox flera gånger per år.

Aktuell Antiperspirant

Samtidigt som det är lätt att få en mängd olika over-the-counter utvärtes behandlingar för svettning, är ett recept ibland krävs för starkare antiperspiranter. Även om dessa antiperspiranter fungera i vissa fall, de är korta behandlingar och ofta hjälper inte svåra fall.

Kirurgi

Kanske den mest riskfyllda sättet att stoppa svettiga handflator är genom att ha kirurgi. Endoskopisk Thoracic Sympathectomy, annars känd som ETS, utförs genom att skära sympatiska kedjan i nivå med det andra eller tredje revbenet. Denna operation är ganska säker, men det finns möjliga biverkningar enligt tostopsweating. com. Efter operationen är klar, finns det en risk för kompenserande svettning på platser som t. ex. ryggen eller låret. I många fall kommer denna kompenserande svettning förbättras i cirka 12 till 18 månader. Enligt hyperhidroses-california. com ifrågasatte cirka 98 procent av patienterna i en studie sade att operationen var tillfredsställande.

Jontofores

Enligt hyperhidros-california. com är iontophoresis ett förfarande med hjälp av en lågintensiv elektrisk ström att störa funktionen hos svettkörtlarna. Handen är utvilad på en våt pad i ett fack anslutna till en elektrisk ström passerar genom plattan. Detta förfarande anses säkert och endast orsakar mindre obehag. Man måste dock iontophoresis ska upprepas med jämna mellanrum för att bibehålla effektiviteten. Detta förfarande har visat att upphöra palm svettas i 85 procent av patienterna, enligt hyperhidros-Kalifornien. com.

Previous:nothing Next:sätt att få en hälsosam graviditet

Relaterade artiklar


 • hur man har mycket energi och sluta vara så trött
 • bröst information
 • Hur är förfallodagen för graviditet beräknas i människor?
 • olika organ system
 • steroider för astma hos barn
 • morgon huvudvärk hos barn
 • förebyggande av diabetes livsmedel
 • hur du utför en prostata tentamen
 • define cellmembranet
 • Medicaid senior kompetens
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com