Hur du ser på kvinnor som föder videor som är smakfullt och informativa

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-10-28
Om du är intresserad av att titta kvinnor föder barn videor, då är det klokt att välja filmer som kommer att vara mest till hjälp för din unika situation.

om du för närvarande gravid eller bara intresserad av födelse upplevelse att se kvinnor föder barn på video kan vara vackert eller helt enkelt traumatiskt.

Använd den här artikeln för att planera hur man hittar smakfulla videor (även grafik eller inte) att fånga mirakel att få barn och är också informativa till dig.

Min förhoppning för denna artikel är att det kommer att förbereda dig för en positiv upplevelse när man ser hur kvinnor föder barn videor.

Du behöver:
Internetuppkoppling


1
DO Förundersökning om typer av FÖDELSEORT upplevelser-Det finns många olika sätt att få barn och många. . val du kan göra i din personliga födelse plan. Innan titta på video för kvinnor som föder, läs igenom de olika metoderna kvinnor väljer. (Se resurs nedan för länkar till ytterligare information).

Olika födelseprocess planer omfattar: en hemförlossning, naturlig förlossning, medicinska födelse, kejsarsnitt (C-avsnitt), vatten födseln, hypno-födelseprocess och icke-recumbent födelseprocess positioner.

Välj flera av dessa metoder och forskning för-och nackdelar innan tittar på videor. Om detta är för ett uppdrag för en hälso klass, gärna välja en
2
LÄS Förlossningsberättelser -. . Nu när du har en del information om fördelar och nackdelar med flera metoder för födsel är det dags att få större personligt engagemang i födelseprocess berättelser.

Labor of Love webbplats (se länk i resurs avsnitt) har över 50 Förlossningsberättelser in från användare. De är extremt personlig och tar dig genom resan med förlossning genom sinnet av kvinnorna. Det tar dig genom smärta, kärlek och obeskrivlig glädje i processen. Använd deras sökmotor för att läsa en förlossningsberättelse med den metod som du har forskat (även om någon förlossningsberättelse kommer att göra).

Detta kommer att förbereda ditt sinne för den känslomässiga resan du ser när du tittar på kvinnor som föder . . videor
3
WATCH viss typ av kvinnor som föder VIDEO-Nu är det dags för dig att titta på videon

Håll dig borta från webbplatser sådan. som youtube. Skriv födelse metod som du är intresserad av i din gynnade sökmotor med citationstecken.

ex: "titta hypnobirth videos"

inte titta på videor bort av en blogg. Se till att de är från en organisation och välgjord. Jag har tagit en hemsida med gallerier av naturlig födsel, vatten födseln och hemförlossning. Dessa är bra gjort och visas med beskrivande titlar.

Tips och varningar


 • Boka tid så att du verkligen kan låta känslor av videon sjunka in i Faktum är att du vill ha den valda metoden information, förlossningsberättelse och video sparas så att när det är dags att du kan gå igenom den.
 • överväga att skriva dina intryck i en blogg.
 • Barnafödande är en absolut mirakel, men titta på kvinnor som föder videor ofta upprörda särskilt yngre personer. Det är ok. Räkna inte med vissa känslor. Kanske titta på en kvinna föder naturligtvis kommer att övertyga dig att göra det naturligt, eller kanske det kommer att övertyga dig att titta på C-avsnitt. Detta är en lärorik erfarenhet för oss alla.


 • Previous:nothing Next:vad ger hCG i en gravid kvinna?

  Relaterade artiklar


 • Hur är förfallodagen för graviditet beräknas i människor?
 • Definitionen av en hjärt cykel
 • alternativ till total knäledsplastik
 • När ska oroa sig för gulsot
 • fördelar och nackdelar med röntgen
 • amyloidos alternativ behandling
 • patientutbildning - Kegel övningarna
 • eksem lättnad för småbarn
 • förebyggande hälsokontroller
 • typer av lugnande läkemedel
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com