hur mycket nikotin i en cigarr?

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-10-07
Cigarrer har funnits i över 1000 år. Man tror att cigarren först upptäcktes i Karibien öarna runt 900 AD. Cigarrer tillverkas i många länder runt om i världen, särskilt de närmare ekvatorn där tobak växer stadigt. Några av de mest populära länderna för cigarr produktion och tillverkning är Dominikanska republiken, Honduras, Mexiko, Kuba och Indonesien. Kvalitet tillverkade cigarrer är fortfarande en handgjord process och kräver härdning täckbladet tobaksbladet, fylla insidan med tobak innehåll och rulla cigarr i cylindrisk form som krävs för att behålla sin form.

nikotin

Nikotin är det viktigaste grundämnet i en tobaksvara. Det är den mest konsumerade ämnet och anses vara en beroendeframkallande drog. Cigarrer innehåller mellan 100 till 200 mg nikotin per cigarr (jämfört med cirka 10 mg per cigarett).

Tobak innehåll

Eftersom en cigarr storlek är större än en cigarett, tar det längre tid att röka. Den genomsnittliga cigarr har en tjockare utseende och kommer att nå en längd på ca 5 inches. En cigarr rök varaktighet är ca 1 timme. Den genomsnittliga tobak Innehållet är ungefär en cigarr till tre fjärdedelar av ett paket cigaretter. Nikotin är en kemisk ämne som återfinns inom tobaksområdet innehållet.

Inplastare Fillers

nikotin som finns i en cigarr beror helt på omslaget och fyllnadsmedel. Täckbladet är tobaksbladet som rullas för att bilda cigarr, och filler är tobaken innehåll i cigarren. Om cigarren har en mörkare täckblad, t. ex. en Maduro (mörk cured tobaksblad som används för att linda in cigarr), kommer det att ha en högre nikotin halt eftersom det är en starkare cigarr. Några cigarrer har en naturlig, eller lättare, omslag och förse rökare med vad som anses vara en lättare rök.

Populära Cigarrer

omslag typen som har den högsta halten av nikotin (över 200 mg) är den Oscuros, en mörk, nästan svart, cigarr tillverkas främst i Nicaragua och Kuba. Det Oscuros är inte populär i Nordamerika, eftersom det anses vara mycket stark. I Nordamerika, den mest populära omslaget typer är den naturliga nyanser samt Maduro. Cigarren omslag med mindre nikotin halt än andra inslagna populära cigarrer är Claro. Den Claro är ljusgröna färg och utseende.

Cigarr

The Churchill (uppkallad efter förre premiärminister Winston Churchill) är en av de högsta nikotinhalt cigarrer (200 mg) på grund av sin längd av 7 inches. På samma sätt är Torpedo cigarr (heter så på grund av dess triangulära form) en av de största cigarr typer och ger en högre nikotin halt eftersom det innehåller mer tobak. Den minsta cigarr är Petite Corona (Little Corona), som innehåller cirka 100 mg nikotin.

Previous:nothing Next:sädesledare problem

Relaterade artiklar


 • salpingectomy biverkningar
 • dieter för urinsyra stenar syra njure
 • hur man rengör mänskliga öron
 • behandling för låg spermiernas rörlighet
 • diet för hypertyreos
 • Den genomsnittliga åldern för klimakteriet
 • hur man tar hand om din glasögon
 • mest effektiva demens droger
 • spädbarn botulism symtom
 • skulle klimakteriet orsaka högt blodtryck?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com