läkemedel avsedda för barn gas

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-10-10
Om ditt barn gråter, bråkar eller hålla dig på natten på grund av gas smärtor, vill du hitta en lättnad snabbt. Men innan du beger dig till apoteket, finns det några saker du vad du ska veta

Orsaker

Baby gas kommer från svälja luft vid amning, dricka ur en flaska eller gråta. Ibland ammande barn också utveckla gas på grund av något deras mor är att äta, och formel som ammas kan få gas från sina formel.

Mat botemedel

Hitta den underliggande orsaken till gas är alltid den bästa idén. Att byta till en flaska för gasfyllda bebisar (som Dr Brown's) och se flaskmatning tekniker är ett bra mått också. Mammor som sjuksköterska eller uttrycka sina mjölk bör föra en matdagbok och eliminera livsmedel från kosten, en efter en, som kan orsaka deras smärtor spädbarn gas. Dessa inkluderar mejeriprodukter, vassle, vete, kasein, majs, ägg, fisk, ägg, jordnötter och koffein.

Formel som ammas bör stängas för att en produkt för barn med gas eller kolik symtom. Vanligtvis dessa har brutit ner mjölkproteiner.

Gas Drops

När du försöker lokalisera källan till ditt barns gas, är det helt säkert att prova en over-the-counter medicinering baby gas. Den aktiva ingrediensen i den säkraste av dem är simetikon, som skum i kroppen och teoretiskt hjälper burps att komma ut lättare. Även medicinska studier visar blandade resultat med denna typ av medicinering, många föräldrar svär vid det.

Men när gas-och simetikon flytta in i mag-tarmkanalen, kan resultatet bli mer smärta. Simetikon har också noll effekt på tarmluft. För bästa resultat bör simetikon tas efter varje måltid.

Gripe Water

Många gnälla vatten som säljs innehåller bikarbonat (eller bakpulver). Bakpulver fungerar genom att motverka magens syror och fungerar bäst för tillfällig lindring av sura uppstötningar-inte gas. Det finns dock lösa FDA riktlinjer för användningen av bakpulver i gnälla vatten och bakpulver kan orsaka biverkningar som en obalans av elektrolyter. Faktum är att om du läser en bakpulver låda, de flesta säger att ingen under 5 år bör konsumera innehållet.

Homeopatiska Drops

Det finns också homeopatiska läkemedel som kan hjälpa ditt barn. Carbo vegetabilis och KOPPAR mettalicum kan bidra till att lätta gas smärtor i vissa barn, medan andra åtgärder beroende av ingredienser som mynta, ingefära och kamomill, som kan fungera för mildare fall av gas smärta. Än en gång, bör försiktighet iakttas eftersom dessa läkemedel inte regleras av FDA.

Previous:nothing Next:Vad är en normal hCG nivå i 4 veckor gravid?

Relaterade artiklar


 • hur man ska hantera sömnlöshet och har en lugn natt
 • diet för någon med smittsam hepatit
 • sjukgymnastik hos äldre strokepatienter
 • tecken på graviditet blixten
 • tecken och symtom på anemi under en graviditet
 • kan du ha din tid och samtidigt vara gravid?
 • hur du tar bort munsår
 • sjukdomar från klimakteriet
 • jämföra laserbehandling BPH
 • tidiga perioden symptom
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com