Hur du tar din förälder till läkaren

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-11-11
Som våra föräldrar ålder, kan vi befinner oss åtföljer en av dem till en läkare besök, eller kontroll av ett i till ett sjukhus.

Många gånger förälder kommer inte att känna som att fylla i det långa medicinska former som är krävs innan patienten kan få läkarvård så att punktskatten kommer att falla för dig.

Om du förbereder innan behovet uppstår, kommer denna process att vara mycket lättare och snabbare. Om läkaren eller sjukhusbesök öka, kommer du alltid den information till hands för att snabbt få igenom pappersarbete och få din förälder på vägen till återhämtning lite snabbare.
1.
Du bör ha en medicinska fakta och historia plåt med dig hela tiden för varje älskade en som du kan hjälpa. Redovisat en själv är en bra idé också, eftersom det kan vara svårt att komma ihåg vilket år du haft vattkoppor.
2.
Medicinska fakta och historia plåt bör innehålla information som kan bli ombedd om medicinska frågeformulär som du kommer att slutföra för din förälder.
3.
Om du en dator har, vilket gör denna form är relativt lätt. Använd Microsoft Word eller annat program för att skriva in informationen och sedan spara den för snabb uppdatering vid behov.

Följande är information som bör finnas med på den medicinska fakta och upplysningar. Du ska fylla i detta blad som om du var förälder (eller vem du gör bladet för). Du måste få de flesta av informationen från din förälder, så det bör kompletteras med moderbolaget närvarande.
4.
Fullständigt namn (förälder)
adress /telefon
Födelsedatum
Social Security Number
aktuella medicinska försäkringsgivaren
Medical Insurance Number
Medicare medlemsnummer
namn Family Doctor
5.
också . . . . .
lista över mediciner och doser som vidtas för närvarande
nuvarande medicinska tillstånd
förteckning över förfaranden operationer, att den äldsta
förteckning över sjukdomar och åkommor, att den äldsta
släktforskning (Vilka villkor var föräldrar eller syskon har)
Akut Kontakter-Två namn och telefonnummer
6.
När det är klart, skriva ut en kopia av medicinska fakta samt informationsblad och bära den i din plånbok eller handväska. Du vet aldrig när en nödsituation kan uppstå och det kan behövas.

Du skulle kunna ge en kopia till din förälder och alla betrodda familjemedlemmar som kan behöva ta dina föräldrar om läkarvård.

7.
Som försäkringar eller nummer medlemskap förändringar, se och uppdatera blad. Även du kommer att behöva uppdatera balansräkningen som din förälder förändringar mediciner, genomgår medicinska behandlingar eller operationer, eller lider sjukdomar.
8.
Redovisat denna information vid alla tillfällen kommer att minska stress och spänningar i väntrummet, kommer du och din förälder har en sak mindre att oroa sig för och din älskade kommer att ha en snabb och effektiv resa till läkarmottagningen.

tips och varningar


 • Guard denna medicinska fakta och historia blad så nära som du skyddar ditt kreditkort, eftersom den innehåller information som bara bör delas med betrodda familjemedlemmar.


 • Previous:nothing Next:hur man skär kostnader om receptbelagda läkemedel

  Relaterade artiklar


 • polyper efter klimakteriet
 • hur man har mycket energi och sluta vara så trött
 • vad som är normalt blodsocker efter maten?
 • glaukom alternativ behandling
 • lämpliga förfaranden för att få rätt hörapparat
 • vad ger hCG i en gravid kvinna?
 • astma inom jordbruket
 • eksem lättnad för småbarn
 • Vad händer om jag har nits, men inga löss?
 • fördelar och nackdelar med röntgen
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com