Medicare regler och föreskrifter

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-11-13
President Lyndon Baines Johnson undertecknade lag om inrättande av Medicare-programmet sjukförsäkring den 30 juli 1965. Det ursprungliga programmet inte täcka kostnaderna för receptbelagda läkemedel. År 2003 undertecknade president George W. Bush Den Medicare Modernization Act, som skapade Medicare-programmet receptbelagda läkemedel som kallas Medicare Part D.

Du behöver:
Red hallonbladsté

Vad är Medicare Medicare är vårt lands sjukförsäkring för personer 65 år eller äldre. Vissa personer yngre än 65 år kan kvalificera sig för Medicare, inklusive de som har funktionshinder och de som har permanent njursvikt eller amyotrofisk lateralskleros (Lou Gehrig's sjukdom). Programmet hjälper till med kostnaderna för vård men det täcker inte alla kostnader för läkarvård eller kostnaden för de flesta långtidsvård.

Vem betalar för Medicare?

Medicare finansieras genom månatliga premier som betalas av mottagarna och av löneavgifter som betalas av arbetstagarna och deras arbetsgivare. Premien betalas av mottagarna är inne från de månatliga social trygghet kontroller. Medicare-programmet administreras av Centers for Medicare Medicaid Services men du registrerar dig för programmet genom Social Security Administration. Social trygghet kan också ge dig allmän information om Medicare.

Vem kan få Medicare?

Människor som är 65 eller äldre som är medborgare eller stadigvarande bosatta i USA kvalificera sig för Medicare. Enligt de regler och förordningar som omfattar behörighet, kan du få Medicare om du får social trygghet eller järnväg pensionsförmåner eller om du eller din make arbetade på ett statligt jobb där Medicare skatter betalades eller om du är en beroende förälder en försäkrad-avliden barnet. Du kan också anmäla sig till förmåner genom att betala en månatlig premie om du inte uppfyller de övriga kraven.

Fyra delarna av Medicare

Hospital försäkring är del A i Medicare. Det lönar sig för slutenvård på sjukhus och för en skicklig omvårdnad anläggning efter en sjukhusvistelse. Det kommer också att betala för några hem hälso-och hospicevård. Medicare Part B är den medicinska eller läkare "försäkring. Det hjälper till att betala för läkares tjänster samt andra medicinska tjänster och varor som inte omfattas av del A. Du måste registrera och betala en månatlig premie för del B. Medicare Part C kallas också Medicare Advantage. Det kombinerar A och B i ett program. Medicare Advantage försäkringsprogram är tillgängliga via privata försäkringsgivare. Del D är den nyaste delen av Medicare och omfattar receptbelagda läkemedel. Detta program är tillgängliga via privata försäkringsgivare som uppfyller Medicare regler och föreskrifter. Planer för varje stat beskrivs online på Medicare. gov.

Regler för Medicare Inskrivning

För att anmäla dig till Medicare, kontakta Social Security ungefär tre månader innan du fyller 65 år om du inte redan får bidrag. Om du får social trygghet eller järnväg checkar pension du kommer bli kontaktad ett par månader innan du blir stödberättigande. Du blir automatiskt inskrivna i del A och B. Du måste betala en premie för del B och har möjlighet att vägra denna täckning.

Val av hälsovårdstjänster

Den Medicare tjänster kan kombineras med en rad olika kompletterande planer som erbjuds av privata försäkringsbolag. Många av dessa alternativ förklaras i publikationer tillgängliga från Social Security och Medicare. Följ länken under Resurser för information om dessa publikationer.

Previous:nothing Next:cykler av hårväxt

Relaterade artiklar


 • naturliga sätt att stoppa överdriven svettning
 • hur: se upp .... läkare och sjuksköterskor uniformer kan döda dig
 • vad som orsakar artrit hos barn?
 • information om Botox och piriformis syndrom
 • familjeplanering och preventivmedel
 • mjölk utslag i spädbarn
 • effekterna av bantningspiller på menstruationscykeln
 • define kolesterol
 • När är feber farligt för barn?
 • Vilka är riskerna med steroider hos småbarn?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com