Varför dricker vi vatten?

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-11-18

vatten i kroppen

Vi dricker vatten för att vi är vatten. Hydratiserat mänskliga kroppen vid varje tillfälle består av 55-70 procent vatten. Varje enskild cell i kroppen behöver vatten för att fungera korrekt. Utan ständig påfyllning av vatten som går förlorad dagligen genom urin, andning och svett, skulle kroppen inte överleva. Alla inre organ kräver vatten: njurar, mage, tarm, hjärta, könsorganen, huden och varje annan del i kroppen. Det amerikanska Jordbruksverket rekommenderar att dricka två liter vatten varje dag. Den brittiska Dietetic Association rekommenderar konsumtion av 2,5 liter per dag.

Energi

Vatten ger kroppen mer energi. Vatten ökar ämnesomsättningen och ger en hävstångseffekt, som är avgörande för ökad aktivitet. Ju mer vatten i kroppen, desto snabbare kan näringsämnen ske genom den. Vatten hjälper smörja lederna och vävnader, vilket gör det mer aktivitet möjlig. En mycket aktiv person bör dricka mer än den rekommenderade två liter per dag.

interna arbete

god hydrering håller den interna fabriker fungerar. Vatten är en kritisk faktor i matsmältningen. Dehydrering saktar matsmältningen och gör tarmrörelser svår och smärtsam. God hydrering jämnar hela processen, från insidan och ut. Smärtor huvudvärk och mensvärk kan också minskas genom att dricka mer vatten. Hydrering hjälpmedel funktioner alla inre organ. Ju mer vatten, friskare orgeln. Vatten, i en mening, är den naturliga smärtstillande medel. När kroppen saknar vatten, det gör det känt genom signalen av smärta.

Utseende

Kroppen behöver vatten för att titta och känna sitt bästa. Vatten är en viktig nyckel till viktminskning. Utan tillräckligt med vatten, kroppen kan spola inte ut nedbrutna fetter. Vatten är också viktigt att öka kroppens ämnesomsättning, en nödvändig komponent för att känner dig energisk och aktiv, som i sin tur kommer att bidra till att bränna mer fett. Dricka mer vatten dämpar också aptiten. Ofta kan du känner dig hungrig men är faktiskt törstig. God hydrering är en naturlig detox av alla de skadliga ämnen som kroppen förvärvar från livsmedel och miljö. Vatten är också en naturlig skönhet produkt, som att dricka mer vatten kommer att öka elasticiteten i huden, vilket ger en jämnare, yngre och mer strålande utseende.

Ett fordon stannar när det är ur gas. Samma sak gäller för den mänskliga kroppen, utan toppning av tanken med rätt mängd vatten, kommer kroppen att sluta visas.

Previous:nothing Next:Sex steg till självförtroende

Relaterade artiklar


 • röda korset första hjälpen steg för brännskador
 • hur bli gravid den naturliga och roligt sätt
 • orsakerna till tonåriga självmord
 • naturliga sätt att stoppa överdriven svettning
 • livsstilsförändringar för att minska prostatacancer
 • kan du bli gravid den första dagen av din mens?
 • hur snart att göra graviditetstest?
 • amyloidos alternativ behandling
 • olika organ system
 • orsakerna till vätska i knät
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com