gamla timer rättsmedel för kolik

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-11-02
Kolik är varje ny förälders värsta mardröm. Under en tid när de borde frossar i nya föräldraskap, är föräldrar till en kolik bebis spendera timme efter timme lyssna på skrikande och undrar vad de kan göra för att lindra sina barns besvär. Modern medicin ger lite information om hur du kan trösta kolik, så många föräldrar vända sig till traditionella lösningar som har förts vidare i generationer

Spädbarnsmassage

En gammaldags kolik rättsmedel är att ge ditt barn en massage. Även om detta inte botar kolik, kan det hjälpa den gråtande barnet att slappna av. Massera din bebis också hjälper dig att känna dig som om du gör något för att hjälpa.

Massage kan hjälpa kolik genom att släppa gasen som orsakar magont. Det frigör också hormoner som minskar stress, hjälper barnet att lugna ner. Spädbarnsmassage klasser erbjuds ofta på födelseprocess centrum eller sjukhus. Om du inte kan hitta en spädbarnsmassage klass, köpa en spädbarnsmassage bok, men börja inte massera ditt barn utan viss vägledning. Felaktig massage skadar inte ditt barn, men de kommer inte göra så mycket för att hjälpa kolik.

Ljud och rörelse

Ljud och rörelse tycks ge hjälp till vissa barn med kolik. Köra en fläkt i barnets rum, med barnet under en biltur, eller ens att placera barnet på eller i närheten av torktumlaren är alla traditionella sätt att lugna kolik. Alltid vara säker på bebisen säkert är säkrad i bilbarnstolen om du väljer att använda torktumlaren teknik, och aldrig gå bort från ditt barn.

Några moms hävdar att ett företag, men mild "skkk" ljud i barn örat kommer att lugna den gråtande i samband med en kolik barn. Gunga eller gå med barnet är en annan "gammal timer" botemedel mot kolik. Modern spädbarn transportörer tillåta mammor att få saker gjorda samtidigt som du håller barnet. Bebisar ofta lugna ner när som ansiktet ner över en förälders arm, med en hand under barnets mage att trycka och ge stöd.

Andra metoder

Tätt linda en baby ger befrielse från kolik i vissa situationer. Dessutom har lavendel eterisk olja en lugnande effekt. Överväg bada bebisen i ett bad med några droppar av oljan. Vissa kommersiellt producerade baby lotion är nu gjort med lavendeln. Du kan också massera barnet med oljor lavendel massage.

Gripe vatten är en annan naturläkemedel vissa hävdar fungerar bra. Detta tillägg är en vätska infunderas med växtbaserade ingredienser som är tänkt att befria magen krämpor och kolik hos spädbarn. Om du väljer att använda gnälla vatten för kolik, läsa ingredienserna noga för att säkerställa att inga artificiella ingredienser eller konserveringsmedel i produkten som kan irritera ditt barns mage.

Previous:nothing Next:hälsoeffekter av flerbarnsfödsel bebisar

Relaterade artiklar


 • moderns kost under graviditeten
 • Graviditet & tb
 • hur man kan sluta röka för det kristna
 • Hur du ser på kvinnor som föder videor som är smakfullt och informativa
 • vad som väntar under en prostata tentamen
 • hur man ansöker toriska linser
 • hur man kan undvika att få svininfluensan
 • hälsoeffekter av flerbarnsfödsel bebisar
 • tips om hemsjukvård
 • klimakteriet & vulva smärta
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com