hur man anta fem steg till en hälsosam kost

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-11-12
Jag har skrivit den här artikeln för människor som vill behålla vikten genom att ha en hälsosam kost till en låg kostnad
1
. .
"Rainbow" sortiment av frukt och grönsaker är viktiga för hälsosam kost. Med "Rainbow" menar vi helt enkelt att vi bör välja furits och grönsaker i olika färger som rött, orange, gul, grön, blå, lila, etc. Denna mångfald ger tillräckligt med antioxidanter och förhindrar av kroniska sjukdomar.

2.
undvika extra exponering för bekämpningsmedel främst i icke-ekologiska frukter och grönsaker är ett annat sätt att hålla din diet friska. Människor kan få sjukdomar som cancer om de över äta mat somthered med bekämpningsmedel. Försök att äta ekologiska livsmedel så mycket som möjligt. Tvätta icke-ekologiska frukter och grönsaker med biologiskt nedbrytbara och naturliga rengöringsmedel. De finns på de flesta livsmedelsbutiker.
3.
Äta för att reglera ditt blodsocker. Skräpmat med hög sockerhalt leda till dålig blod reglering, diabetes och diabetes II. Livsmedel som innehåller mest vatten som Apple och vattenmelon eller livsmedel som innehåller fibrer och luft som rödbetor, morötter och popcorn är perfekta livsmedel som inte stiger sockerhalten så mycket.
4.
Do inte overconsume kött och andra animaliska produkter. Kött har inte antioxidanter och mättat fett (bra grejer vi behöver för att förebygga sjukdomar). Mer skadliga kött är saltad eller rökt kött såsom skinka, korv, bacon och ryckiga. Ersätt köttet med soja skinka, soja korv, soja becon och soja ryckig. Om du insisterade på att ha rött kött sedan minimera din dagliga intaget så mycket du kan.
5.
Drick tillräcklig mängd vatten varje dag. Vatten är mycket viktigt för människors hälsa. Olika källor hävdar olika mängder vatten dagligt intag. De flesta källor överens om 48 gram (sex glas) per dag. Jag kan inte säga hur mycket vatten kroppen kan ta varje dag. Det beror egentligen på en individ. Men försök att dricka så mycket du kan (eller iallafall till din egen tillfredsställande nivå).


Previous:nothing Next:hur man hittar nedläggning efter ett missfall

Relaterade artiklar


 • tidig implantation spotting
 • Orsaker till en huvudvärk i bakhuvudet
 • effekterna av bantningspiller på menstruationscykeln
 • orsaker till bölder på huden
 • övningar under graviditet för enkel leverans
 • testosteron för hypogonadism
 • vad är en vitt brus maskin?
 • Varför har jag oregelbunden mens?
 • information om barns vitaminer
 • Adipex viktminskning drog
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com