hur man hittar nedläggning efter ett missfall

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-11-12
När en person dör, är de nära och kära som de lämnat efter sig som med många möjligheter till sorg. Begravningar hålls för att ge de människor som sörjer en chans att säga farväl Folk erbjuder sitt stöd genom att ge en axel att gråta på eller hjälpa att ta hand om hushållsarbete.

Däremot när en familj drabbas ett missfall är det oftast sker i tystnad och ensam. Eftersom barnet var enda verkligt känd av gravida par, andra kommer inte dela eller förstå djupet av smärta som de känner. Oavsett, kommer paret har fortfarande samma behov av att säga adjö

Du behöver:. .
Red hallonbladsté


1
första man. ihåg är att detta är en mycket personlig sak. Vad kan vara rätt för en person inte kommer att vara rätt för någon annan. Precis som det finns många alternativ för begravningar, det finns olika alternativ för att säga adjö till förlusten av ett barn som aldrig blev känt.
2.
Tänk på vad du och din familj finner tröst i. För vissa kommer att spendera tid utomhus omgiven av naturen. Andra finner tröst i religionen och dess ceremonier och traditioner. När du har bestämt detta, kommer det ge dig en grund att utgå ifrån.
3.
Välj en speciell plats där du och din familj kommer att trivas uppleva starka känslor som kan ytan. Detta är en tid att säga adjö och inte känna begränsas av vad andra runt omkring dig kanske tror. En vacker plats i en park eller ett litet kapell kan vara bra val som inte kommer att avbrytas av personer som inte förstår vad som pågår.
4.
När en plats väljs, är nästa steg att bestämma vad de ska göra. Precis som begravningar, det finns många alternativ och detta är ett mycket personligt val. Några idéer för att säga adjö är att plantera ett träd eller släppa ballonger i luften. Vissa människor väljer att utföra en akt av välgörenhet och andra kan ha en religiös ceremoni utförs av en älskad medlem av prästerskapet.
5.
Det viktigaste att komma ihåg är att vara snäll mot dig själv. Detta är en svår tid och det finns inget rätt eller fel sätt att känna sig eller agera. Det är nödvändigt att gå igenom de känslor som du har och hitta saker som hjälper dig att komma tillbaka till känslan som du kan fungera igen. Att säga adjö är ett steg i rätt riktning men det finns ingen bestämd tid för sorg förlusten av ett barn.

Tips och varningar


 • Om det finns andra barn inblandade är det fördelaktigt att inkludera dem i processen. De har lidit en förlust också och det kan vara till hjälp för dem att hitta sätt att delta i planeringen och säger adjö av sina syskon.
 • Ibland vänner och familj säger fel saker. Försök att komma ihåg att de menar väl. I vissa fall är de sörjande och i andra fall de vill helt enkelt göra något för att få dig att må bättre. Om deras kommentarer eller åtgärder blir för svårt att handskas med sedan försöka tyder på att du behöver lite tid att läka tills det känns mindre råa. Om det är någon du är riktigt nära då kan du också förklara exakt hur deras kommentarer eller åtgärder är att du känner dig och ge dem idéer om vad som skulle hjälpa.


 • Previous:nothing Next:hur man ska behandla ryggsmärta utan att bli lurad

  Relaterade artiklar


 • kroppslukt från svettningar och klimakteriet
 • hur man gör den bästa chokladen skaka banan protein
 • hur många kalorier behöver bebisen en dag?
 • hur du fråga din läkare vad han förskrivning dig
 • östrogendominans & ledvärk
 • alternativ medicin för njursten
 • alla sätt om hur man sluta röka
 • hur: se upp .... läkare och sjuksköterskor uniformer kan döda dig
 • hur man kan hjälpa en familjemedlem med hemorrojder
 • varför östrogennivåerna går ner
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com