risker för vård i hemmet för äldre

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-11-20
När vi åldras behöver vi ibland extra hjälp att ta hand om oss själva och hantera sjukdom eller kronisk sjukdom. Hemsjukvård är tillgängliga för att hjälpa till med alla behov som kan uppstå. De flesta hemsjukvård byråer och leverantörer levererar kvalitet, behövde vård. Det finns dock fortfarande en risk att vård i hemmet kan leda till fysiska, psykiska eller ekonomiska övergrepp av en äldre person. Att vara säker på att det företag som tillhandahåller tjänster för dig är licensierade och kontraktsbundna kan hjälpa lägga till säkerhet för ditt äldre familjemedlem.

identitetsstöld

Identitetsstöld uppstår när en person stjäl identiteten av en annan och använder hans namn och finansiell information för att få materiella ting eller förbättra deras ekonomiska välbefinnande. Med några enkla åtgärder som att låsa upp eller skära papper som har personlig information om dem och vara säker på att inte verbalt ge ut denna information till någon, är ett sätt att undvika detta problem.

Property Stöld

Sedan hemsjukvård vårdgivare tillbringa tid i sina patienternas hem-och ofta lämnas ensamma med den person de vårdar-egendom stöld av vårdgivaren är möjlig. Små husgeråd kan tas för lång tid innan någon ens misstänker att något saknas. Använda sig av en respekterad organisation eller ringa referenserna till de vårdgivare finns sätt att se till att du får hjälp att man kan lita på.

Health Care Bedrägeri

Hälso-och sjukvård bedrägeri är ett mycket reellt hot i vår samhället. Enligt United States Internal Revenue Service, vårdkostnaderna bedrägeri miljarder dollar varje år. I hemmet hälsa organen betalt för att komma in i någons hem för att utföra tjänster för att förbättra hälsan. Det har dock förekommit fall där hemmet vårdgivare har förfalskade handlingar och inte gjort besök när de sa att de gjorde. Fakturering av besök som aldrig gjordes ytterligare ökar kostnaderna för hälso-och sjukvård för alla. Det orsakar också den äldre personen att inte få vård av god kvalitet som behövs för deras utbyggnad.

Ekonomiskt utnyttjande

ekonomiska övergrepp är alltid ett hot när man har en person i ditt hem som du är osäker. Ekonomiska övergrepp uppstår när en äldre person tvingas eller hotas till att ge sina pengar upp eller om det är omedvetet tagits från dem. Lagen kontor Brayton och Purcell, rapporterar LLA att ekonomiskt utnyttjande kan uppstå när en plötslig överföring av medel från ett konto till ett annat, när kontrollerna är skrivna utan en persons kunskap eller när det är plötsliga förändringar i ett bankkonto som att lägga den betalda vårdaren namn.

misshandel

Fysisk misshandel är något som kan inträffa utan att någon egentligen väntar på eller se det. Äldre människor på sin höjd risk för detta är de som lider av demens eller Alzheimers sjukdom, eftersom de ofta inte kan förstå eller verbalisera vad som händer med dem. Det finns dock fall av fysisk misshandel som förekommer hos patienter som inte har några mentala problem. Detta missbruk kan orsaka ångest hos äldre personer och skam på att berätta vad som hänt.

Previous:nothing Next:Lupron depå biverkningar

Relaterade artiklar


 • fastighetsskötare syndrom
 • vad är betydelsen av skelettet till kroppen?
 • fostrets tillväxt komplikationer
 • stänkblödning efter förlossningen
 • stadier av klimakteriet
 • Den genomsnittliga åldern för klimakteriet
 • teen abort lagar
 • kan du vara gravid och har en ljus period?
 • Memory-spel för seniorer
 • fettsnål kost planering
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com