sportkosttillskott & hälsa

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-11-18
Idrottare och andra aktiva människor behöver rätt mängd av vitaminer, mineraler, näringsämnen och kalorier för att bibehålla och förbättra sina prestationer. Kost och kosttillskott spela en stor roll i sport nutrition, men det är bara början

Protein

Protein är nödvändigt för idrottare och andra aktiva människor. Det bör vara en del av en daglig diet och bör snabbt fylls på efter en tung träning. Protein hjälper till att bygga och reparera muskler och påskyndar återhämtningen.

Hydration

Att hålla välhydrerade är absolut nödvändigt och en stor del av Sports Nutrition. Vatten är den bästa dryck att konsumera för de flesta idrottare och andra aktiva människor. Uthållighetsutövare och de som förlorar en hel del vatten genom svett ska dricka en sport dryck för att ersätta natrium och elektrolyter.

Vitaminer och mineraler

Precis som resten av befolkningen, bör idrottare får sina vitaminer och mineraler från maten och drycker konsumeras. En multivitamin med järn tillsammans med en hälsosam kost kommer att leverera den rekommenderade mängder.

Kolhydrater

Socker och stärkelse bildar kolhydrater, som bör vara den främsta källan till energi för en idrottsman. Bröd, spannmål, bönor, pasta, frukt, grönsaker och mjölk är alla bra källor.

Dietary Guidlines

Ordförandens rådet Motionsdagen rekommenderar att en idrottsutövare kost kombinera mat att leverera rätt mängd kalorier, vatten, näringsämnen och energi. Kolhydrater bör göra med 55 till 60 procent, bör fetter utgör högst 30 procent, och proteiner bör göra upp de återstående 10 till 15 procent.

Kalorier

en idrottares kost bör bestå av minst 1. 800 kalorier per dag, beroende på vikt och aktivitetsnivå. Järn bör vara en viktig komponent för energi och allmänna hälsa, och kalcium behövs för ett starkt skelett som rekommenderas av presidentens rådet på fysisk kondition.

Previous:nothing Next:orsakerna till trasiga ansiktet kapillärer

Relaterade artiklar


 • Vilka är de behandlingar för hyperemesis?
 • Vad gör influensa influensa göra för att ett foster?
 • varför östrogennivåerna går ner
 • ökningen av vita blodkroppar hos nyfödda
 • varför använda varmt vatten att tvätta händerna?
 • livsstilsförändringar för att minska prostatacancer
 • duphaston biverkningar
 • tetanusvaccin information
 • stegen i en synundersökning
 • naturlig smärtlindring under förlossningen
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com