Hur vet man att ta över dosering en föräldrar mediciner

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-12-23
Som förälder åldrar, tenderar deras minne för att bli lite tråkig och glömsk. Detta är en viktig tid för ett barn att ta ansvar för denna förälder. Det är inte lätt, och kan vara mycket frustrerande ibland, men det är ett barns jobb som förälder blir äldre
1.
En av de viktigaste dagliga arbetsuppgifter som vårdare till din förälder är att ge läkemedel som ordinerats av läkare. Detta är vad som håller din förälder går från dag till dag. Det bästa sättet att göra detta är att prata med sin läkare eller sjuksköterska, och få alla mediciner och riktigt doser skriftligen. Detta hjälper dig att hålla koll och även det kommer att ge dig en lista över mediciner att bära med dig hela tiden. Det blir nödvändigt att ha en lista över alla mediciner som förälder har fler och fler nya läkare.
2.
När du har en lista på mediciner och doser, få ett stort piller låda med morgon, middag, kväll och läggdags tider så att du kommer att ha alla mediciner gånger omfattas. Fyll pillerdosa per doseringsinstruktionerna av läkaren. Använd listan läkaren ger dig eftersom läkemedlet flaskan dosering inte kan vara riktig, eftersom läkaren förändringar doser ofta. Kom ihåg som en medicin dos får ändras, göra den ändringen på din lista också. Efter lådan fylls, håll den utom räckhåll föräldrar. Om det är dags för dig att ge ut mediciner, är det uppenbarligen inte säkert för föräldern att få tillgång till boxen.
3.
Varje morgon, ge önskad läkemedel med frukost, middag medicin med lunch, kväll medicin med middag och läggdags medicin cirka en timme före sänggåendet. Det är viktigt att ge medicin vid samma tidpunkt varje dag. Ibland kan en medicin kommer undvaras för en sjukdom som bara är ett par dagars doser, kom ihåg att ge dessa i angivna tider, vilket troligen inte kommer att vara i samma tidsluckor som vanlig medicin. Jag föreslår att dessa mediciner förvaras separat och placeras där den inte kommer att bli lätt glöms bort.
4.
En medicin låda är en vecka värd av medicin, så försök att fylla lådan med schemalagda en tid varje vecka. När du fyller den, om det inte finns tillräckligt medicin för nästa vecka, ringer i recept för att fyllas på apoteket. Detta kommer att hålla dig från att köra ut i mitten av fylla lådan. Alltid hålla rutan högt där barn och föräldrar inte kan få till det.


Previous:nothing Next:Vilka är fördelarna med god hjärthälsa?

Relaterade artiklar


 • hur man gör en armbåge brace hemma
 • Vilka är de första tecknen på ett missfall?
 • svindel hos barn
 • faderskapstest information
 • Medicare regler och föreskrifter
 • typer av antikroppar
 • behandling och botemedel för smärtsam förlossning samlag
 • naturliga astma behandlingar för barn
 • tidig debut trotssyndrom sjukdom
 • varför använda varmt vatten att tvätta händerna?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com