hur man undviker förkylning och njuta av semester

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-12-23
När sommaren har bjudit sitt farväl, Tis säsongen för kallare väder, semester galenskap, och förkylningar. Hur din kropp anpassar sig till förändringar i vädret är nyckeln till att undvika en förkylning den här säsongen. Hur kan man maximera kroppens förmåga att undvika en förkylning? Stärka immunförsvaret är det # 1 sätt. Följ dessa tips och du är på väg att undvika förkylning och njuter av semesterperioden
1
.
få tillräckligt med sömn. Få tillräckligt med sömn verkar omöjligt, speciellt under semesterperioden. Dock är sömnen viktig för att undvika en förkylning. Det har sagts att inte få tillräckligt med sömn under en period kan sänka immunförsvaret betydligt. Göra sova en prioritet gör att du kan hålla ut här roliga men stressande säsong. Sju till åtta timmar per natt är idealisk.
2.
Ät mycket frukt och grönsaker. Den här kanske inte verkar så roligt under säsongen dekadens, men det kommer att hålla kroppens försvarssystem stark för att undvika en förkylning. Hur får man tillräckligt med frukt och grönsaker i din kost? Prova att äta sallader med lunch och middag, dricka grönsaksjuice, och gör din egen frukt smoothies med yoghurt och fryst frukt.
3.
Ät vitlök. Den aktiva ingrediensen i vitlök, allicin, hjälper till att stimulera immunsystemet att bekämpa virus. Vitlök är mest effektiv när äts råa.
4.
Ät yoghurt och kefir. Både yoghurt och kefir innehåller probiotika, de goda bakterierna som upprätthåller en sund flora i tarmen, som stödjer ett friskt immunsystem.
5.
Motion. Inte bara kommer 20-30 minuter av aerob träning bidra till att undvika en kall, kommer den också att hålla vikten nere under en tid då det är lätt att packa på ett par extra pounds. För upptagen? Prova en tidig morgon jogga eller snabba promenad. Inte bara kommer du att få din träning ur vägen kommer du att känna rätt att börja dagen. Inte motiveras? Prova möta en kompis på gymmet eller gå en klass grupp övning eller fritidsverksamhet team som du väljer. Möjligheterna är oändliga. Endorfinerna du bygger upp genom att utöva ge dig att "må bra" känsla som hjälper till att bekämpa stress. Du är nu på väg för att undvika förkylningar och njuta av semesterperioden.


Previous:nothing Next:hur att sluta dricka läsk och koffein

Relaterade artiklar


 • biverkningar av graviola
 • ländryggen skador
 • naturliga växtbaserade behandling för erektil dysfunktion
 • hur man rengör en påse urin dränering
 • vårdnivåer i hemtjänst
 • amyloidos alternativ behandling
 • hur man ska behandla ryggsmärta utan att bli lurad
 • Hur du använder sluta röka verktyg
 • morgon huvudvärk hos barn
 • graviditet och släpp i hCG
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com