sjukdomar hos spädbarn orsakas av svartmögel

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-12-11

Du behöver:.
dig själv och en liten knuff inifrån
.

Vad är svartmögel?

svartmögel (Stachybotrys chartarum) orsakas av skador på vatten eller fukt i en byggnad. Enligt Mayo Clinic, är även svartmögel inte skadliga för människor om det inte kan ses med blotta ögat.

Är svartmögel Farligt?

experter hävdar att medan sjukdom från mögel är möjliga och även gemensamma är mycket av vad som skylldes på formar (inklusive svart mögel) som inte stöds av vetenskapen.

Till exempel säger Ray Sahelian, MD, författare till flera medicinska böcker för lekmän och en expert på naturläkemedel, att "den publicerade litteraturen i detta sammanhang är av särskilt dålig kvalitet och borde inte bli lättnad på som vetenskaplig . . . för nu. "

Centers for Disease Control (CDC) säger: "Det finns väldigt få rapporter som toxinbildande mögel på insidan hem kan orsaka unika eller sällsynta hälsotillstånd . . . Dessa fallrapporter är sällsynta, och ett orsakssamband mellan närvaro av toxinbildande mögel och dessa villkor inte har bevisats. "

Har dock CDC erkänt svartmögel kan ge lungskador blödningar hos barn. Till exempel i 1997, i fråga om Cleveland där lung blödning dödade nästan en tredjedel av barn, som heter CDC svart mögel som orsak.

sjukdomar som orsakas av svartmögel

Mögel är väl kända för att orsaka sjukdom, antingen genom att uppmana en allergisk reaktion, genom infektion eller genom utsläpp av irriterande biprodukter. De med allergier, astma, en immunsystem system eller lungsjukdom, äldre, gravida kvinnor och små barn är mest utsatta för sjukdomar som orsakas av mögel. Trots enstaka skrämmande nyheten enligt Mayo Clinic, dessa symtom-även hos spädbarn-är vanligtvis milda allergiska reaktioner. Trots ibland symptomen är dödliga.

Behandling

Normalt består behandlingen av att flytta barn från det område där mögel är bosatt. Detta kan innebära att helt enkelt spärra användning av ett enda rum, eller det kan innebära att man byter ut ett helt hus. Svartmögel kan rengöras, och när det är helt bort, det finns ingen anledning barn och föräldrar inte kan återvända till sina hem.

Om allvarliga biverkningar har inträffat, det är troligt att barnet redan på sjukhuset. Men om du misstänker att ditt barns hälsa negativa symtom kan orsakas av svart mögel, bör du rådfråga din barnläkare omedelbart.

Previous:nothing Next:tå nagelförändringar

Relaterade artiklar


 • hörntand binnikemask rättsmedel
 • Hur snabbt lägger löss ägg?
 • missbruk hos barn
 • biverkningar av D-vitamin 1000 IE
 • hur man gör en blindtarmsinflammation själv-examen
 • hur du håller ditt badrum grodden och bakterier gratis
 • hur man kan öka min vattenintag
 • hur man hittar H1N1 nyheter
 • hur man rengör öronen med mineralolja
 • define livslängd
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com