spermier myter

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-12-31
Vår kultur består av en mängd olika trossystem alla föreviga enskilda teorier om de stora livsfrågorna. De flesta samhällen skapar myter för att svara på frågor och skrämma ungdomar borta från lystna tankar. Denna artikel syftar till att avslöja myterna kring mänskliga spermier, det inte att försöka lösa varför dessa berättelser var conceptualized i första hand

Sperm

Låt oss börja med att spela in direkt. En spermie är den minsta cell i människokroppen. Det kan vara ett kraftfullt cell när de kombineras med rätt förutsättningar, men i sig inte är en enskild robot kraft frenetiskt letar efter en kvinnlig ägget att smälta samman med för att hålla den mänskliga arten levande. Den spermie är helt enkelt utrustad med ett huvud som innehåller kärnan, en midpiece och en svans. Spermier har ingen hjärna eller ambition.

Life Cycle

produktionen av spermier bildas till mognad tar ungefär 75 dagar. När sperman utlösning, spermierna öde är osäkert. En sak är säker dock, om sperma är torr, det är dött. Spermier kan inte leva i torra förhållanden och en gång torkade, ingen mängd av fukt kan återuppliva den. Tvärtemot vad många tror, kan du återuppliva inte spermier. Spermierna kan lätt överleva dagar i rätt förhållanden. Spermierna kan senast 72 timmar i underlivet poolen, upp till 12 dagar i livmoderhalsen och kan överleva ca 10 timmar i munnen.

Sex

Spermier inte dröja på toalettsitsar väntar på ett oskyldigt offer för impregnera. Att ha sex stående kastar inte bort spermiernas jämvikt därmed förhindra graviditet. Spermierna simmar mot livmodern oavsett sexuell ställning. Blod dödar inte spermier, en kvinna kan bli gravid och samtidigt ha sin tid. Kissa efter samlag kommer inte att hindra en kvinna från att bli gravid. Urin flöden från urinröret, inte slidan. Även om vissa tjejer tror penetration är nödvändigt för graviditet att uppstå, detta är en myt. När som helst livskraftig sperma kommer i kontakt med en kvinnas vulva, är det möjligt för spermier att komma in i slidan och resa till livmodern. Att ha sex i vattnet stannar inte spermier från att hitta livmodern, även spermier inte kan färdas genom badtunnor, offentliga pooler eller badkar på jakt efter en vagina.

Infertilitet

med ett lågt spermieantal gör inte en människa infertila. Det tar bara en spermie att befrukta ett ägg. Ingen mängd av onani någonsin kommer att göra en man steril. Spermier ständigt produceras och män kommer inte att springa ut. Fertilitet kan inte bedömas av tjockleken och mängden sperma. Storleken på penis och pung har ingen effekt på fertiliteten. Viagra ökar blodflödet till penis, det har ingen som helst inverkan på spermieproduktionen.

Foods

Många män fruktar Mountain Dew, och tror det kommer att krympa sin manlighet. Mountain Dew är godkända av FDA och har ingen effekt på penisstorlek eller fertilitet. En annan vanlig spermier myt är att sperma förändringar lukt och smak enligt de livsmedel man förbrukar. Tyvärr är detta också en myt. Sparris kan ändra lukten av urin, men det har ingen effekt på sperma. Äta pumpafrön över kommer inte att skapa sperma pumpa smak. Zinken i pumpafrön kommer att höja sperma nivåer ändå. Även rökning och alkohol har ingen effekt på färg, smak eller lukt av sperma. De gör dock sänka spermieantalet.

Previous:nothing Next:typer av CT-scanning

Relaterade artiklar


 • kalciumcitrat hos barn
 • tidiga perioden symptom
 • hur man får fingrarna Unglued smärtfritt
 • hicka hos barn
 • graviditet och släpp i hCG
 • vad som orsakar en lägre PSA?
 • barn munsårsbehandling
 • Anledningen fötterna sväller i värmen
 • hemorrhoid behandling för barn
 • spädbarn hand styvhet och skakat baby syndrome
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com